Benim Koruyucum Avcılar Halkıdır

Benim Koruyucum Avcılar Halkıdır
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Kanal 2000 TV'de Başkan ne dedi adlı canlı yayın programının konuğu oldu. Şükrü Şahin'in sorularını yanıtlayan Mustafa Değirmenci "Benim koruyucum Avcılar halkıdır.

Ben gücümü onlardan alırım önce hesabımı onlara veririm”
Avcıların İstanbul’un cazibe Merkezi olduğunu söyleyen Mustafa Değirmenci, “Avcılarımız cazibesi yüksek. Bizde yaşam İstanbul’un diğer ilçelerine göre çok farklıdır. Avcılar hayat 7 -24 devam ediyor” dedi.
NET CEVAPLAR
Mustafa Değirmenci program sunucusunun Avcılar’da cafelerin fazla oluşu ve Yeşilkent’teki yapılaşma ile ilgili sorularını yanıtlayan Değirmenci, “Avcılardaki cafeler AB standartlarının üzerinde. Türkiye’nin en mükemmel cafeleri Avcılarda bulunmaktadır” dedi.
Değirmenci Yeşilkent mahallesinde Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm yöneticilere görev düştüğünü belirterek, “Yeşilkent hepimizin aczidir. Burada taşın altına elimizi değil bedenimizi koymalıyız. Eğer Büyükşehir Belediyesi İSKİ buraya el atmazsa yetkileri bize versinler her şeyi yapalım. Sadece Yeşilkent kaçak değil İstanbul kaçak cennetedir.  Popülizim yapılarak sorunlar çözülmez” dedi

AVÇ’ler OLMALI
Değirmenci Türkiye’de özelikle açılan AVM’lerin küçük esnafı yaşama şansının sıfıra düştüğünü tarihi misyonu olan bakkal amcaların tarihe karıştığını belirterek, “Ben AVÇ’lerin yapılmasından yanayım. (Alışveriş Caddeleri). Büyük caddelerimizde bunu yapmalıyız. Böylelikle küçük esnafı yaşatmış oluruz” dedi.
Son olarak Kentsel Dönüşümle ilgili soruları yanıtlayan Değirmenci, “Kentsel dönüşüm olmalı. Ancak bu rant’a dönüşmemeli. Rant olacaksa vatandaşın olmalı” dedi.
Mustafa Değirmenci’nin samimi cevapları karşısında program sunucucu, “Başkanım içtenlikle samimi ve dobra cevaplarınızdan dolayı sizi kutluyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.