'Bizim yaptıklarımızı hayal bile edemezler'

'Bizim yaptıklarımızı hayal bile edemezler'
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AKP hükümetinin yaptıklarını, muhalefet partililerinin hayal bile edemeyeceğini ileri sürdü.
Bakan Eroğlu, hükümetin, Afyonkarahisar'a yaptıklarının ortada olduğunu, bunun karşısında vatandaşların da kendilerine büyük bir güven duyduğunu ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

''Her gittiğim yerde, 'muhalefet partilerinin bırakın milletvekilleri, genel başkanlarının size yapabileceği bir şey var mı?' diye soruyorum. İnanın hiçbir vatandaşımız buna olumlu yanıt vermiyor. Çünkü çocuğundan, büyüğüne onlardan bu ülkeye bir hizmet geleceğine inanmıyor. Bizim yaptıklarımız ortada. Bizim yaptıklarımızı onlar hayal bile edemezler. Buna rağmen bunları hala görmeyen varsa, görmemezliğe vurduruyorlarsa, bunun hesabını vatandaşımıza sandıkta verirler. Benim bu konuda hiç kuşkum yok. Bu millet onlara gereken cevabı sandıkta verecektir. Biz Afyonkarahisar'da 5 milletvekili çıkaracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.''

Bakan Eroğlu, seçim çalışmaları sırasında 5 milletvekili çıkaracakları konusunda şüphesi olan partilileri de seçim otobüsünden inmeye davet ettiğini belirtti. Afyonkarahisar'ın çeşitli yerlerinde muhalefet partilerin milletvekili adaylarının, vatandaşlara çok yanıltıcı bilgiler aktardığını savunan Eroğlu, bunlara rağmen diğer parti belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin AKP'ye geçtiğini, bazılarının da geçmek için can attığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.