Bizleri yanınızda hissedin

Bizleri yanınızda hissedin
MHP Avcılar İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun, Sivaslı Girişimci İşadamları Derneği'ni (SİVGİAD) ziyaret ederek, SİVGİAD'a ziyarette bulunan ilk siyasi parti ilçe başkanı oldu. SİVGİAD Başkanı Murat Açıl'la biraraya gelen Kutun, “Bizleri her zaman yanınızda

MHP Avcılar İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaret, SİVGİAD'a yapılan ilk siyasi parti ziyareti olarakta farklı bir anlam taşıyor. SİVGİAD Başkanı Murat Açıl tarafından ağırlanan Başkan Kutun ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri ziyarette sıcak mesajlar verdiler. SİVGİAD Başkan Vekili Halit Tuna, Başkan Yardımcıları Murat Şahin ve Murat Kürklü'nün de hazır bulunduğu ziyarette, SİVGİAD Başkanı Murat Açıl, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe Başkanı Kutun ve yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretlerinden ötürü oldukça mutlu olduğunu ifade eden Açıl, “Yeni bir ekip olarak buraya gelmeniz bizi çok mutlu etti. İş dünyasına karşı bu kadar hassas ve duyarlı olmanız bizleri onurlandırdı” şeklinde konuştu. SİVGİAD'ı 7 ay önce kurduklarını belirten Açıl, şuanda 100 üyelerinin bulunduğunu yıl sonuna kadar üye sayılarının da 500'e kadar çıkacağının altını çizdi.

 

Sivas Türkiye'nin küçük modelidir

MHP İlçe Teşkilatı'nın ziyaretinde Sivas'ın önemine değinen Başkan Açıl, Sivas'ın kültürler mozaiği bir yer olduğunu söyleyerek, “Sivas Türkiye'nin küçük modelidir” ifadesini kullandı. Türkiye'nin küçük bir modelini arayanların Sivas'a gelmesi gerektiğini belirten Açıl, Sivas'ın içerisinde Türkiye'nin sahip olduğu farklı etnik ve mezhepten birçok insanın olduğunu anımsattı. Sivas'ın taşıdığı öneme rağmen bugüne kadar Sivas ölçeğindeki sivil toplum kuruluşlarının üzerine düşeni yapmadığından da yakınan Açıl, “Bu boşluğu doldurmak gerekiyordu. Sivas'ın ekonomisine katkı sunabilecek kişilerin ön yargılarından arınarak ticari anlamda birlikte hareket edebileceği bir yapı şart görünüyordu” diyerek, SİVGİAD'ın kurulmasının arkasındaki nedenleri işaret etti. Sivaslıların birlikte hareket etmelerinin Türkiye'ye birçok şey kazandıracağının da altını çizen Başkan Açıl, iş dünyasında kendilerine çok şey düştüğünü ifade etti. SİVGİAD'ın Sivaslılar'ı kapsadığını belirten Açıl, “Fakat bununla sınırlı kalmayacağız. Sivas iş dünyasını biraraya getirdikten sonra Anadolu İş Adamları Birliği oluşturmak istiyoruz” dedi.

 

MHP'nin kapıları size açıktır

SİVGİAD Başkanı Murat Açıl'ın ardından konuşan MHP Avcılar İlçe Başkanı Muhammet Nur Kutun da, Sivaslıları ve SİVGİAD'ı oldukça önemsediklerini belirtti. SİVGİAD'ın sürdürdüğü çalışmaların oldukça olumlu olduğunu belirten Kutun, her zaman SİVGİAD'ın yanında olacaklarını belirtti. MHP olarak kapılarının bütün Sivaslılara açık olduğunu da söyleyen Kutun, “İstanbul ve Avcılar'da çok sayıda Sivaslı kardeşimiz var. Hepsini önemsiyoruz, hepsine kapımız açıktır” dedi. 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlere yönelik sürdürdükleri çalışmalardan bahseden İlçe Başkanı Kutun, seçimler öncesinde Sivaslılar'dan ve SİVGİAD'dan da MHP'ye destek istedi.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.