Bu ampule elektirik sizden geliyor

Bu ampule elektirik sizden geliyor
AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, İBB tarafından düzenlenen sokak iftarları kapsamında Silivri Mimarsinan Mahallesi Samsunlular mevkiinde gerçekleştirilen Sokak iftarına katıldı.
İftara ayrıca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem belediye başkanı Hüseyin Turan, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Silivri’den sorumlu milletvekili Çakır, konuşmasında AK Partinin logosuna işaret ederek  “bu ampule elektrik,  sizden geliyor.” diyerek AK Partinin gücünü milletten aldığını ima etti.
BİZ GÖNÜLLERİ ALMAYI HEDEFLEDİK

Mimarsinan Mahallesi Samsunlular mevkiinde gerçekleştirilen iftarda konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Bu iftar sofralarını İBB münasebeti ile bizler bu senede gerçekleştirmeye devam ediyor. Tabi bu sofraları taklit etmeye çalışanlarda var. Seçimler yaklaşıyor ya, oyları nasıl alırız? diye taklitlere başladılar. Ama biz gönülleri almayı, Allah’ın rızasını almayı kendisine hedef belirlemiş olan  siyasetçileriz. Bu sofraları nereye kurarsak dolup taşıyor. Bu sene ki iftar sofralarımızda yaklaşım 71 bin vatandaşımızı misafir edeceğiz. Bu sofralar bizlerin örf ve adetleri içerisinde olan sofralardır. Birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliliğimizi simgeleyen sofralardır. Bu sofraların kurulmasına imkan tanıyan vesile olan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, İBB Başkanımıza Allah zeval vermesin.” dedi.

SİZE HİZMET ETMEK BİZE GÜÇ VERİYOR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ardına söz alan AK Parti İstanbul ve Silivri’den sorumlu  Milletvekili Ünal Kaçır yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. “ İBB Belediye Meclis Üyemiz ve Silivri İlçe Başkanımız Metin Karakaş’a teşekkür ediyorum. Ben öncelikle  burada sizlerle birlikte aynı iftar sofralarında olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Biz AK Partililer, sizlerin seçtiği milletvekilleri olarak, orada sizlere hizmet etmekten, sizler adına ülkenin yönetimi için gerekli yasaları çıkarmaktan, sabahlara kadar da olsa, yorulmadan gece gündüz hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bizim enerjimiz sizlersiniz. Partimizin amblemi ne ampul. Bu ampule elektrik sizden geliyor. Sizden gelen elektrikle bu ampul yanıyor.Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayının sizlere ailenize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, şimdiden mübarek Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.  





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.