Çankaya'da ilk yaşandı

Çankaya'da ilk yaşandı
Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında ilk kez Çankaya Köşkü’nde toplandı. Davutoğlu’nun Bakanlar Kurulu için Çankaya Köşkü’ne gelişi, ana kapıdan içeriye girişi, merdivenleri çıkıp salona girişi anbean Başbakanlık Basın Merkezi tarafında

Cumhurbaşkanlığı’nın Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na taşınmasının ardından Başbakanlık binasının da Çankaya Köşkü’ne taşınacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz ay Çankaya Köşkü kapısındaki Cumhurbaşkanlığı forsu sökülerek yerine Başbakanlık amblemi takılmıştı.

Toplantıda ağırlıklı olarak çözüm sürecinin görüşülmesi, çözüm sürecinde gelinen aşama ve Öcalan’ın silahsızlanma çağrısı içeren mesajının okunduğu Nevruz sonrası gelişmelerin ele alınması bekleniyor. Ayrıca ekonomik gelişmelerin değerlendirileceği bildiriliyor. Özellikle dolar kurunda yaşanan hareketliliğin masaya yatırılacağı belirtiliyor.

Daha önceleri Kızılay’daki Başbakanlık merkez binasında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı, 19 Ocak ve 9 Mart tarihlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.