Çatalca'nın yüzü gülecek

Çatalca'nın yüzü gülecek
CHP İstanbul milletvekilleri Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde ilçe sakinlerine seslendi. Mitingde konuşan Milletvekili Ali Şeker, “Çatalca'nın betona ihtiyacı yok. Fabrikalara, üretim alanlarına ihtiyacı var. Çatalcalı vatandaş
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya destek isteyen CHP'li milletvekilleri Çatalca'nın gelişimi ve üretim kenti olması için canla başla çalışacaklarının sözünü verdi. Mitingde konuşan İstanbul Milletvekili Ali Şeker, “Türkiye'nin varlıkları yurtdışına kaçırılıyor. Geçmediğimiz köprülerin parasını verir olduk. Hakkari'de yaşayan vatandaşımız da Çatalca'daki vatandaşımız da o köprüyü kullanmasa dahi para veriyor. İşsizlik had safada. Gençlerimiz işsiz. Bizim betonlara değil fabrikalara ve üretim alanlarına ihtiyacımız var. Onun için Çatalca köylüsünün, Çatalca'nın desteklenmesi lazım. Yanıbaşında 16 milyonluk şehir var iken Çatalcalı kardeşimin ihya olması lazım. Bu da üretimin desteklenmesiyle olur. Bunun için de halkçı bir anlayışa ihtiyaç var. 2023'e giderken başkanlık sistemi ülkemize sefalet getirecek dedik. Ve cumhuriyet tarihinin en büyük işsizliği başkanlık sisteminin daha birinci yılında oldu. Bunun yanı sıra Türkiye'yi bölüyorlar. Ama buna izin vermeyeceğiz. Biz Alevi, Sünni, Türk, Kürt, Laz demeden 72 millet hep birlikte mücadele edip güzel günler göreceğiz. İnsani özelliklerimizi öne çıkartarak sorunları çözeceğiz. Bu sevgiyi Çatalca'dan başlatacağız. Çatalca'yı da İstanbul'u da ilerleteceğiz” dedi.


Birlikte başaracağız

Şeker'in ardından konuşan CHP Milletvekili Erdoğan Toprak da, “Bugün tencereler kaynamaz oldu. 2002'de 17 yıl önce bunlar iktidara geldiğinde bu ülkede kuru soğan kuyruğu var mıydı? Bu ülkeyi kuru soğana kim muhtaç etti. Mevcut iktidar. Bu konulara çok girmek de istemiyorum. Bu bir yerel seçim. Ama birileri beka sorunundan bahsediyor. Ülkenin beka sorunu ne zaman olur biliyor musunuz? Toplumu yüzde elli yüzde elli diye bölüp, bana oy vermeyen 'terörist' derseniz beka sorunu olur. CHP olarak bu ülkede bu toplumu ayrıştırmamak için Millet İttifakı'nı kurduk. Millet olarak hep birlikte çalışacak, hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.