CHP BEYLİKDÜZÜ GÖREV İSTİYOR

CHP BEYLİKDÜZÜ GÖREV İSTİYOR
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Dayanışma Gecesi düzenledi. 1 Aralık 2012 Cumartesi akşamı, Kaya Ramada Otel'de gerçekleşen gecede “CHP Beylikdüzü Göreve Hazır” vurgusu yapılarak yerel seçim startı verildi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Nihat Matkap ve Yakup Akkaya, CHP Parti Meclis üyeleri Volkan Canalioğlu, Onursal Adıgüzel, Sevnur Yıldırım, İbrahim Yener, Milletvekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Süleyman Çelebi, Oktay Ekşi, Ramis Topal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gibi isimlerin yanısıra birçok siyasi parti temsilcisi, dernek başkanları ve işadamlarının katılım gösterdiği Dayanışma Gecesi’ne, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın, gönderdiği mektup damgasını vurgu.

Balbay: CHP Beylikdüzü ile aramızda aşk var

Mektubunda, CHP’nin il ve ilçe örgütleriyle kurmaya çalıştığı bağların Beylikdüzü İlçe Örgütü’yle yaşadığı aşkın etrafında geliştiğini söyleyen Mustafa Balbay, “CHP’nin bir ilçe örgütü deyince aklıma ilk Beylikdüzü geliyor. Şimdiden söz veriyorum, kitap fuarına gelişlerde önce Beylikdüzü CHP’ye teslim olacağım” sözleriyle Beylikdüzü Belediye Başkanlığı’nın CHP iktidarına kavuşmasının yakın olduğu mesajını verdi.

“Beylikdüzü bizi, biz de Beylikdüzü’nü hak ettik”

Sunuculuğunu Korhan Abay’ın yaptığı büyük bir coşku havasında geçen gecede, mevcut iktidarın ülkeyi günden güne yanlışa sürüklediğine dikkat çekerek konuşmasına başlayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü bizi, biz de Beylikdüzü'nü hak ettik” diyerek Beylikdüzü’nün, CHP iktidarıyla layıkıyla yönetilmeyi beklediğini vurguladı.

“Şeffaf ve hesap veren olacağız”

CHP’ni iktidara taşıyacak anlayışın, yerelde iktidarı elde etmekten geçtiğine dikkat çeken ilçe başkanı İmamoğlu; kimseyi ayrıştırmadan, insan odaklı, hizmet odaklı, şeffaf ve hesap veren bir yönetim şekliyle Beylikdüzü’nde iktidar olmayı hedeflediklerinin mesajını verdi.

Beylikdüzü’nde kentlilik bilincini yaygınlaştırarak dayanışmayı sağlayacaklarını kaydeden İmamoğlu, Beylikdüzü’nün gelecek 50 yılı planlanmış şekilde modern bir yaşam merkezi haline gelmesinin önünde hiçbir engel olmadığını söyledi.

Matkap: Bir dahaki gelişimde CHP Beylikdüzü’nde görevde olacak

İktidarın uyguladığı politikaları eleştiren Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ise, “CHP Beylikdüzü için göreve hazır, Kılıçdaroğlu ve çalışma arkadaşları da Türkiye’yi yönetmek için hazır” mesajını vererek bir dahaki gelişinde CHP Beylikdüzü’nü görevde görmek istediğini ifade etti.

Çelebi: Devlet hastanesi olmayan tek ilçe

İstanbul’da devlet hastanesi olmayan tek ilçenin Beylikdüzü olduğuna dikkat çeken CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi de, “Yerel seçim sürecine kadar yapacağımız çok şey var. Beylikdüzü’nde de, Büyükşehir’de de omuz omuza yürek yüreğe vererek kazanacağız” şeklinde konuştu.

 Sunucu Korhan Abay, Sanatçı Kubat, Yönetmen Cengiz Özkarabekir ve Prodüktör Yalçın Alabaşlı’ya plaket takdim edilen gecede katılımcılar, Sanatçı Kubat’ın şarkılarıyla birbirinden güzel dakikalar yaşadı. Gecede, CHP Beylikdüzü Kültür Sanat Komisyonu’nun düzenlediği “Renklerin Armonisi Beylikdüzü’nde” adlı sergi ilgi gördü. Geceye, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri Tülay Ateş, Turan Aydoğan, İl başkan yardımcıları, İl Disiplin Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Gökçek, belediye başkanları ve ilçe başkanları da katıldı.

Tatsız final!

Bu arada gecenin sonuna doğru saat 00.00 sularında salonda Kubat'ın şarkıları eşliğinde partililer dans ederken salon çıkışı tatsız bir olay yaşandı. CHP Beylikdüzü eski belde sekreteri Deniz Gezgin yemekten ayrılmak üzere merdivenlere doğru yürüdüğünde, Ufuk İnan'ın kendisine tekme atttığını ve merdivenlerden yuvarlanmamak için demirlere tutunduğunu söyledi. Kısa süre yaşanan kargaşadan sonra tartışma araya giren diğer partililer tarafından yatıştırılırken Deniz Gezgin'in konuyu parti disiplin kurullarına ve yargıya taşıyacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum