CHP Büyükçekmece’den gövde gösterisi

CHP Büyükçekmece’den gövde gösterisi
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıc partililere ve ilçe yönetimine seslenerek; '2014 Yerel seçimlerinde örgütün ve bu salonda bulunanların içine sinmeyen bir belediye başkan adayını önünüze getirmeyeceğim diyerek sizlere söz veriyorum' dedi.
 CHP Büyükçekmece’den gövde gösterisi

CHP Büyükçekmece ilçe Başkanlığı İlçe dahilinde bulunan 22 mahalle örgütünü ve partiye yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleştirdi. Eser Oteldeki toplantıya katılımın çok yoğun olmasından memnun kalan İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Milletvekilleri Süheyl Batum, Ali Özgündüz ve Ercan Karakaş ilçe örgütünü kutladılar.

Büyükçekmece CHP İlçe örgütü üye sayısını ikiye katlayarak 4 Bin üyeye ulaşırken İlçe başkanı Tazegül hedeflerinin 10 Bin olduğunu söyledi. Dün Büyükçekmece Eser Otelin balo salonun da gerçekleşen tanıtım toplantısında CHP’liler otelin balo salonuna sığmadılar çoğu partili ayakta kalmak zorunda kaldı. Salondaki coşkuyu ve katılımı gören CHP Yetkilileri ilçe örgütünü kutlayarak teşekkür ettiler. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İlk konuşmayı yapan ilçe başkanı Dursun Tazegül, Büyükçekmece CHP de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek 22 mahalle de örgütlenmeyi başardıklarını, Mahalle başkan ve yönetimini kurduklarını 22 mahalle başkan ve yöneticilerinin 600 kişiyi bulduğunu söyledi, Tazegül üye sayılarını ikiye katladıklarını 4 bin üye olan sayılarını ise 10 bine çıkarma olduğunu belirtti.

‘İktidar hem hırsız, hem de beceriksiz’

Toplantıda birer konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Milletvekilleri Prof. Dr. Süheyl Batum, Ali Özgündüz, CHP Parti Meclis üyesi eski Turizm Bakanı Ercan Karakaş ve İstanbul il başkanı Oğuz Kaan Salıcı AKP İktidarını eleştirerek partilerine yeni katılanları kutladılar. Konuşmacılar AKP İktidarının hem hırsız hem de beceriksiz olduğunu belirterek bu iktidar artık gidicidir bunu bu salonda bu coşku ve katılım açıkça gösteriyor dediler.

Salıcı söz verdi!

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı CHP Büyükçekmece ilçe örgütünün çalışmalarından çok memnun olduğunu belirterek ilçe başkanı Tazegül ve yönetimini kutlayıp teşekkür etti. Salıcı ayrıca partililere ve ilçe yönetimine seslenerek; '2014 Yerel seçimlerinde örgütün ve bu salonda bulunanların içine sinmeyen bir belediye başkan adayını önünüze getirmeyeceğim diyerek sizlere söz veriyorum' dedi.

Salıcı CHP rozeti taşıyan kim olursa olsun belediye başkanı ve ya ilçe başkanı omuz omuza olmak zorundadır, birimizin bir eksiyi bir yanlışı varsa onu gidip orada düzelteceğiz öğle sokakta gidip afişe etmeyeceğiz dedi.

Konuşmalardan sonra aralarında DP, DSP, ANAP gibi eski partililer CHP ye katıldılar yeni partililerin rozetlerini ise toplantıya katılan parti yetkilileri taktılar. Program Panel ile devam etti. Türkiye de 'Siyaset ve Demokrasi' konulu konuşmayı ise Parti Meclis Üyesi Ercan Karakaş yaptı.

CHP Büyükçekmece ilçe örgütünün ev sahipliğindeki toplantıya bazı belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, il yöneticileri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve binlerce partili katıldılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum