CHP'den barış güvercini

CHP'den barış güvercini
Esenyurt'ta 43 mahalle muhtarıyla kahvaltıda biraraya gelen CHP Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Çetin Çapan, CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, kahvaltının ardından 30 güvercin uçurdular.
Son zamanlarda basına yönelik saldırının da bir terör olduğunu vurgulayan CHP’liler, “Yurtta Sulh Cihan'da Sulh” diyerek barış simgesi güvercinleri gökyüzüne gönderdiler.

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Çetin Çapan ve CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen'in organize ettiği “Muhtarlarla buluşuyoruz” kahvaltısına CHP Milletvekili Bihlun Tamaylıgil de katıldı. Muhtarların derdini dinleyen ve seçim projelerini anlatan CHP'liler, daha sonra barışın simgesi olan güvercinleri uçurdular.

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Çetin Çapan, “Yurtta sulh cihanda sulh diyerek buradan tüm Türkiye’ye ve dünyaya barış mesajı veriyoruz” dedi. Çapan, “Devletin baskısı, medya üzerine farklı şekillerde geliyor. İnsanlara televizyon kanalı hizmeti satan servis sağlayıcı şirketin içerisinden 7 kanalı çıkarıyorlar. Bir medya grubunun şirketlerine kayyum atanıyor. Kendilerinin kural dışı yaptığı herşeye muhalif olan herkesi baskı ve zulümle kapatıyorlar, kapattıklarını düşünüyorlar. Bu da halkta infial oluşturuyor.




Sayın Genel Başkanımız da geçmiş olsuna giderek yanlarında olduğunu ve hesabının sorulacağını söyledi. İnşallah 1 Kasım’dan sonra yeniden toplumsal refahın, huzurun bol olduğu bir sabaha uyanırız. Toplumsal barışa herkesin ihtiyacı var. Kutuplaşma öyle bir hale geldi ki aleyhte haber yapan gazetelere saldırı oluyor. Gazeteciler dövülüyor, binalar basılıp kurşunlanıyor. Ülkemizin acil olan ihtiyacı barıştır. Toplumumuzun birarada olmasından daha kıymetli bir şey yoktur. Esenyurtta bugün biz bunu sağladık. İnşallah buradan Türkiye’ye ve dünyaya mesajımız ulaşacaktır” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.