CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Deniz Bozkurt için oy istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Deniz Bozkurt için oy istedi
Esenyurt’ta meslek odaları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve iş insanları ile bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt için oy istedi, “İnşallah Başkan seçilecek” dedi.

Zafer Mahallesi’ndeki Comfort Hotel’de dün akşam gerçekleşen toplantıya CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, milletvekilleri, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve iş insanları katıldı.

GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIZ”

Toplantıda ilk konuşmayı CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt yaptı. Konuşmasının başında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden Bozkurt, “Sayın Genel Başkanım çok teşekkür ediyorum, bize güvendiniz, inandınız, Esenyurt’un sesine kulak verdiniz. Bu güvene layık olacağız. Esenyurt’u umudun, barışın, huzurun ve kardeşliğin şehri yapacağız” diye konuştu.

ESENYURT’A DEĞER KATACAK ÇOKÇA PROJEMİZ VAR”

Esenyurt’un iyi yönetilmediğini belirten Belediye Başkan Adayı Bozkurt, “Esenyurt’ta onlarca sorunumuz var, bu sorunlara dair çözümlerimiz de mevcut. Fakat bunu uygulayabilmemiz için sizlerin bizi dinlemenize ve destek vermenize ihtiyacımız var. Farklı siyasi partilerden geliyorsunuz biliyorum, tanıyoruz birbirimizi. Eğer bu dönüşümü sağlamazsak hep beraber uçuruma doğru gidiyoruz, bunu sonlandırmamız lazım. Yaşadığımız sorunların da bizim kaderimiz olmadığını düşünüyorum. Kötü niyetli ya da en hafif tabirle, beceriksiz siyasetçi arkadaşlarımızın yaptıkları ya da yapmadıklarının sonucu bunlar. Çokça projemiz var. Her alanda Esenyurta değer katacak çokça projemiz var. Sadece ve sadece bizi izlemenizi, dinlemenizi, güvenmenizi, inanmanızı ve takip etmenizi rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ESENYURT’TA YAŞIYOR, ESENYURT’UN SORUNLARINI İYİ BİLİYOR”

Bozkurt’un ardından konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’un Esenyurt’ta yaşadığını ve ilçenin sorunlarını iyi bildiğine dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, “Az önce Sayın Başkanımız konuştu. Başkanımız diyorum. İnşallah Başkan seçilecek, sizlerin oylarıyla. Siz nasıl dikkatle dinlediyseniz ben de aynı dikkatle dinledim. Bir konuyu ben gördüm. Umarım sizler de görmüşsünüzdür. Esenyurt’ta yaşıyor. Esenyurtun sorunlarını biliyor ve o sorunları nasıl çözeceğini de gayet net bir şekilde kafasında tasarlamış durumda” diye konuştu.

HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK İSTİYORSANIZ KEMAL DENİZ BOZKURT’A OY VERİN”

Konuşmasının son bölümünde, Esenyurtlulardan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’a destek vermelerini isteyen Kılıçdaroğlu, “Ayın 31’inde sandığa gideceğiz. Benim sorumluluğum var, tek tek sizlerin de sorumluluğunuz var. Çocuklarınız var, aileniz var, güzel bir kentte yaşamak istiyorsunuz, huzur içinde yaşamak istiyorsunuz. Belediye başkanı bizim için çalışsın, bizim için üretsin diyorsunuz, Kemal Deniz Bozkurt’un da böyle bir niyeti var! “Yapacağım” diyor, “Düzelteceğim” diyor, “Çözeceğim” diyor!” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.