CHP İL BAŞKANI SİLİVRİ'DEYDİ

CHP İL BAŞKANI SİLİVRİ'DEYDİ
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, bugün Çanta Cumhuriyet Evlerine gelerek toplantı düzenledi ve ziyaretlerde bulundu. Salıcı’ya, burada Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP Silivri İlçe Örgütü eşlik etti.

 Toplantıda açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı, siyaseti anlattı. “Siyasetin sihiri, insanı adam yerine koymaktır” diyen Salıcı, CHP’nin ayrım yapmadığını kaydetti.
İSTANBUL KAYBETME ENDİŞELERİ VAR
Yaklaşan yerel seçimler içinde kısa bir değerlendirmede bulunan Salıcı, AK Parti’nin paniklediğini ve özellikle İstanbul’un kaybedilmemesi için yoğun çaba sarf ettiğini vurguladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İçişleri Bakanlığı’nın bütçesinden daha yüksek olduğunu belirten Oğuz Kaan Salıcı, AK Parti’nin bu yüzden telaşlandığınısavundu. “İstanbul’u almayanın Türkiye’yi yönetme şansı yoktur” diyen Salıcı, 2014 yerel seçimlerinde İstanbul’u alacaklarını kaydetti.
Salıcı, seçim sürecinde partilileri için ise; “Kavga etmeden, birlik beraberlik içinde olunmalı” önerisinde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da, Salıcı’nın sözleri üzerine, insanı adam yerine koymanın örneğinin Silivri’de yaşandığınısöyledi. Işıklar; “Biz burada hiçbir ayırım yapmadan hizmet ediyoruz. Saçına sakalına kıyafetine bakmıyoruz. Cemaat, tarikat, dernek hiç kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İlgiyle karşılaşıyoruz.” dedi. Salıcı, birsüre daha Çanta’da kaldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.