CHP İl Kadın Kolları Beylikdüzü’nde

CHP İl Kadın Kolları Beylikdüzü’nde
CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner ve yönetimi, CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan ve yönetimiile birlikte, Beylikdüzü’ndeönce seçmen ziyaretleri gerçekleştirdi, ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnafın sıkıntılarını di

CHP Beylikdüzü Kadın Kolları ile birlikte Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret programı gerçekleştiren CHP İstanbul İl Kadın Kolları, ilk olarak CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunarak çalışmalarla ilgili CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan bilgiler aldı.

 Ardından CHP Beylikdüzü Barış Mahallesi ekibiyle bir araya gelerek mahalledeki seçmen çalışmalarına destek veren Kadın Kolları, ev ev kapı çalarak vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Barış Mahallesi’ndeki Sürmen Center esnafını da ziyaret eden Kadın Kolları, bir yandan esnafın sıkıntılarını dinledi, bir yandan da vatandaşların görüş ve önerilerini aldı.

 Ziyaret programı çerçevesinde Barış Mahallesi Muhtarı Halim Cesur  ve yine Barış Mahallesi’nde bulunan Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu’nu da ziyaret eden Kadın Kolları, verimli bir ziyaret programı geçirdiklerini, bundan sonra her hafta farklı ilçelerde çalışmalara destek vereceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.