CHP karavanı etkinlik alanında

CHP karavanı etkinlik alanında
Ramazan ayı vesilesiyle etkinlik alanında konumlandırılan parti karavanıyla ilçe halkıyla buluşan CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, bir yandan da vatandaşlara çay ikramında bulunuyor.
CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Beylikdüzü etkinlik alanına parti karavanını konumlandırdı. Her akşam CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nden bir ekibin nöbetçi olduğu karavanı ziyaret eden ilçe halkı, bir yandan 2014 Yerel Seçimleri’ne hazırlanan ilçe örgütü çalışmaları hakkında bilgiler alırken, diğer yandan da ilçede gözlemledikleri sorunları ve taleplerini iletiyor.

Beylikdüzü etkinlik alanına konumlandırılan parti karavanı ile her akşam etkinlik alanına elen ilçe halkıyla buluşmayı hedeflediklerini ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç, “Tüm vatandaşlarımızı çayımızı içmeye davet ediyoruz” dedi. CHP İlçe Başkanı Yaşar Genç, daha sonra parti karavanını ziyaret eden heyet ile birlikte diğer siyasi parti karavanlarına da nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlere, CHP Beylikdüzü Eski İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.