CHP liderinden Sarıgül'e mesaj!

CHP liderinden Sarıgül'e mesaj!
ıCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler için iddialı konuştu, "İstanbul'ı kesinlikle alacağız" dedi.

Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlere değindi.

İstanbul'da 20-25 yıldır aynı anlayışta bir yönetim olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, bu sürede trafik sorununu çözemeyen, siluetini bozan, tarihi değerlerine saygı duymayan bir yönetim varsa değişmesi gerektiğini dile getirdi.

İstanbul'un CHP için çok tartışılan ve merak edilen bir yer olduğu ifade edilerek, yerel seçimlerin de yaklaştığının hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, ''İstanbul'u kesinlikle alacağız'' dedi.

'SARIGÜL GELİRSE MEMNUN OLURUZ'
Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'ün partiye davet edilip edilmeyeceğiyle ilgili soruya karşılık da ''Sayın Sarıgül partimize gelirse elbette memnun oluruz. Sosyal demokrat bir arkadaşımız. Şişli'yi yönetiyor, uzun yıllardır yönetiyor. Bütün Şişli memnun kendisinden. Gelirse bundan mutluluk duyarız'' ifadesini kullandı.

Gelmesi yönünde bir çağrısı olup olmayacağının sorulması üzerine de Kılıçdaroğlu, herkese kucak açtıklarını ve CHP çatısı altına beklediklerini kaydetti. Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ün partilerine gelmesinden memnun olacaklarını bildirdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.