CHP MAĞDURUN SESİ OLACAK

CHP MAĞDURUN SESİ OLACAK
Acunkent mağdurları, CHP’li Şeker ve Gökmen’den seslerinin duyurulmasını istediler…
Uluhan Grup’un kazmayı 2010’da vurduğu fakat Esenyurt’ta yaşanan imar krizinin ardından iflas ettiğini duyurması sebebiyle tamamlamadığı Acunkent’ten daire alan mağdurlar, CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker ile görüştüler. CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’in aracılığıyla Şeker’e ulaşan mağdurlar, seslerinin Esenyurt Belediye Meclisi’nin yanı sıra TBMM’de de duyurulmasını istediler. 


“TEK UMUDUMUZ CHP”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun “Bu inşaatın garantörü benim” diye kendilerine güvence verdiğini belirten mağdurlar, açılış kurdelesinin de Kadıoğlu tarafından kesildiğini fakat mağduriyet başladığı günden itibaren kendisiyle görüşemediklerini ifade ettiler. Mağdurlar, “AKP’den hiçbir yetkili bizim derdimizi dinlemedi. Tek umudumuz sizsiniz” diyerek CHP heyetinden yardım istediler.

KAMUOYU OLUŞTURACAKLAR

Esenyurt’ta yaşanan imar krizi sebebiyle ardı ardına iflas eden inşaat firmalarının mağduru yurttaşlar, eylemlerine devam ediyorlar. Son olarak CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ile bir araya gelen Acunkent Sitesi Mağdurları, seslerinin yerel ve genel kamuoyunda duyurulması talebinde bulundular. Konuyla ilgileneceklerini söyleyen CHP’li Şeker ile Gökmen, kriz durumlarında her zaman mağdurun yanında durduklarını belirterek, “Bundan sonra da yetkililerin duyarsızlıkları ve ilgisizliklerini de, sizlerin sorunlarınızı ve feryatlarınızı da kamuoyuna yansıtmaya devam edeceğiz” dediler.

GÖKMEN “AKP’DEN HESAP SORACAĞIZ”

Mağdurların taleplerini dinleyerek çözüm önerileri üreteceklerini ifade eden CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na yüklendi. Gökmen, “AKP’nin hizmet anlayışı, yandaşlara rant yaratmakla eşdeğer. Reklamını yaptıkları, hizmet olarak anlattıkları bütün işlerin altından bit yeniği çıkıyor. Binlerce konut mağduru yarattılar. Maket üzerinden satış yapan, insanların umutlarını sömüren inşaat şirketlerine göz yumdular. “Bu inşaatın garantörü benim” diyerek satışına destek oldukları projenin kaç yüz insanımızı mağdur ettiğini, inşaat yetkililerinin dolandırıcılıktan ağır ceza mahkemesinde yargılandığını unutacağımızı mı sanıyorsunuz? Unutmayacağız, hesap soracağız. Buradaki mağdur insanların alın terlerinin, hiç edilen paralarının hesabını CHP olarak biz soracağız” diye konuştu. 


ŞEKER: DESTEĞİMİZ SİZİNLE

TBMM’de sadece Acunkent değil, Esenyurt’ta yaşanan imar krizinde mağdur olan bütün yurttaşların sesi olacaklarını söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker ise, bir an önce gerekli girişimlerde bulunacaklarını ve konuyu TBMM kürsüsünden dile getireceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.