CHP'de Kritik Kılıçdaroğlu-Sarıgül Buluşması!

CHP'de Kritik Kılıçdaroğlu-Sarıgül Buluşması!
Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP kulislerinin en güçlü aday olarak gördüğü Mustafa Sarıgül, uzunca bir sürenin ardından ilk kez görüştü.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP kulislerinin en güçlü aday olarak gördüğü Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, uzunca bir sürenin ardından ilk kez görüştü. Hürhaber'in haberine göre başbaşa yapılan görüşme 10 dakika kadar sürdü. 

Edindiği bilgiye göre Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün bir misafirini uğurlamak üzere Atatürk Havalimanı'nda olduğu dakikalarda CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun da Ankara'ya geçmek üzere burada bulunduğu ve ikili baş başa bir görüşme yaptı. 

10 dakika kadar süren görüşmeye Kılıçdaroğlu'nu uğurlamak üzere Atatürk Havalimanında olan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in de şahitlik ettiği öğrenildi. 

BAŞKANLIK KONUSU GEÇTİ Mİ?

Görüşmenin içeriğine ilişkin henüz bir bilgi olmamasına karşın İstanbul'da AK Parti son 10 yılın en zorlu dönemini yaşarken bunu fırsata dönüştürmek isteyen CHP'nin Sarıgül'ün adaylığı noktasında atacağı adınların konuşulmuş olacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.