CHP’den vefa ziyareti

CHP’den vefa ziyareti
CHP Silivri İlçe Örgütü, vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda canını ortaya koyan emekli astsubayları ziyaret etti. Dernek binasına gerçekleştirilen ziyarette konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu “Birilerinin Cumhuriyet ve kazanımlarını yok etmek, b

CHP Silivri İlçe Örgütü, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, vatanın bölünmez bütünlüğü ilkesiyle canını çekinmeden ortaya koyan vatanseverlere vefasını gösterdi. Dernek Başkanı Recai Öney ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’ya da İlçe Sekreteri Turgut Saygın, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kader Aydın, Günay Noyan, Gülay Şahan ve İlçe kadın Kolu Başkanı Nazan Kaçar eşlik etti.
 
Öney: Suni gündemlerin arkasında cereyan eden olayları üzüntüyle takip ediyoruz

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Silivri Şubesi Başkanı Recai Öney, ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Ziyaretiniz bizi mutlu etti. Aynı mücadelenin içinde yer alan insanlar olarak sizleri aramızda görmek çok güzel bir duygu. Ülkemizin içinde bulunduğu ortam ve gelinen nokta maalesef bizleri derinden üzüyor. Yıllarca vatanın bölünmez bütünlüğü ilkesinden yola çıkan ve bu topraklarda hizmet etmiş insanlar olarak, yaratılan suni gündemlerin arkasında yapılan politik hesapları üzüntüyle ve dehşetle takip ediyoruz. Bu anlamda büyük mücadeleler sonucunda elde edilen vatan toprağına sahip çıkmak için elimizden geleni yapmalıyız. Ziyaretiniz de bu anlamda bizim için çok değerli. Hepinize teşekkürlerimi sunmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Tuğlu: Sorunların çözüm adresi CHP

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Silivri Şubesi’ne gerçekleştirilen ziyarette, Cumhuriyet ve kazanımlarını korumak gibi çok önemli bir sorumluluk içinde olduklarına vurgu yaparken şunları kaydetti: “Her zaman söylediğimiz gibi bu ülkedeki sorunların tek çözüm adresinin CHP olduğunu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Biz ilçe örgütü olarak, STK’lara ziyaret etmek kaydıyla onların sıkıntılarını dinleyip, eğer var ise taleplerini alarak bir çözüm yolu üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve tabi ki ülkemizin içine çekilmek istendiği malum durumu da gittiğimiz yerlerde paylaşarak durumun ciddiyetini aktarıyoruz.”

“Tarikatlar oy deposu gibi görüldü”

Sizler aynı amaca, aynı düşünce ile hizmet eden, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıma sorumluluğunu görev edinmiş arkadaşlarımızsınız. İçinde bulunduğumuz durum ve ülkemiz üzerine oynanan oyunlar ortada. Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleriyle birlikte tarikat tarzındaki oluşumlar yok olmadı. Sadece yeraltına indiler ve uzun soluklu hesaplarını hayata geçirmek için gizlice çalıştılar. Siyasi yapılar tarafından da oy deposu olarak ele alınıp, zaman zaman desteklendiler. Onlar da buna karşılık olarak kendilerine yakın siyasi yapılanmalara omuz verdiler. Zaten bugün gelinen noktaya baktığımızda, yıllar öncesine dayalı bu hesapların neler olduğunu artık daha net görebilmekteyiz.

“Onlar yok etmek, biz korumak için buradayız”

Onların, Cumhuriyet’in kazanımlarını yok etmek, yıkmak gibi amaçları var. Bizim de bu mirası korumak gibi önemli bir sorumluluğumuz var. Bunun için de bizler sonuna kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin de sağduyulu davranarak bize vereceği destekle Cumhuriyet ve kazanımlarını gelecek nesillere emanet edeceğiz. Buna olan inancımız tam.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.