CHP’li gençler ziyaretlerine kar kış demeden devam ediyor

CHP’li gençler ziyaretlerine kar kış demeden devam ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları mahalle ziyaretlerine Kavaklı, Hürriyet ve Gazitepe Mahalleleri ile devam etti. Kavaklı’da belde binasında gençlerle bir araya gelen Başkan Berker Esen ve yönetimi örgüt toplantısı sonrası genel seçimlere ya

Kavaklı ve Hürriyet Mahallesi sorumluları ve partili gençler tarafından karşılanan Başkan Berker Esen, “Kavaklı ve Hürriyet Mahallerimiz diğer mahallerimiz gibi 2015 genel seçimlerinde CHP iktidarına hazır olduğunu” dile getirdi.

Biz birlikte güçlüyüz!” sloganı ile mahallerde gençlere yönelik ziyaretlerini sürdüren CHP Silivri Gençlik Kolları kendilerini karda kışta yalnız bırakmayıp karşılayan ve örgütlenmeye destek olan gençlere 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde mahallede gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Kavaklı’nın ardından Gazitepe Mahallesine geçen Esen ve yönetimi Gazitepe Mahalle sorumluları ile bir araya gelerek değerlendirmede bulundular. Karın etkisini en çok gösterdiği zaman bile ziyaretini gerçekleştiren gençler mahalleliler tarafından takdirle karşılandı. Hava şartlarından dolayı mahallede elektrik kesintisine rağmen kahvede vatandaşları da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Esen ve yönetimi “Gazitepe Mahallesine düzenlediğimiz her ziyarette bizleri sıcak karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Esen, “Havanın bu ayazında, karda kış da, kıyamette bu sokaklarda CHP için çalışan nice genç yürekler var. Hava şartları ne olursa olsun yarın ve sonrasında da mahalle ziyaretlerini sürdürerek, örgütlerin genel seçimler öncesi son durumlarını yerinde gözlemlemeye devam edeceklerini” ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.