CHP'li Kart'tan Kılıçdaroğlu'na destek

CHP'li Kart'tan Kılıçdaroğlu'na destek
Seçim sonrasında yapılan değerlendirmelerin parti zeminlerinde yapılmasına fırsat verilmeden, basın ve kamuoyu huzurunda tartışılmasını doğru bulmadığını belirten CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, "CHP tabanı şahsi ikbal ve arayış içinde olanlara itibar
CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Genel Merkez Yönetimine yönelik eleştirilerin parti zeminlerinde ve yetkili kurullarda yapılması gerektiğini söyledi.

CHP'nin 12 Haziran seçimlerinde aldığı sonuçların analizinin yetkili kurullarda değerlendirileceğini ve sonuçlarına göre de gereğinin doğal olarak yapılacağına işaret eren Kart, "CHP, özeleştiri anlayışı ve özgüven içinde bu değerlendirmeleri yapacak birikime, disipline ve kültüre sahip olan bir partidir" dedi.
 

"Parti zeminlerinde değerlendirilmeli"

Değerlendirmelerin parti zeminlerinde yapılmasına fırsat verilmeden, basın ve kamuoyu huzurunda tartışılmasını doğru bulmadığını ifade eden Kart, "Yapılan bu tartışmaların partiye zarar vermekten başka bir anlam ve sonucu olmayacaktır" dedi.
 

Kılıçdaroğlu'na destek verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren Kart, şöyle dedi:
"Halkımızın ve parti tabanının Sayın Genel Başkanımıza verdiği desteğin varlığını koruduğuna inanıyorum. Sayın Genel Başkanımız yönetim öngörüsüyle, halkın bu desteğini değerlendirecek ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyacaktır. Bu anlamda tüm CHP'liler, samimi bir şekilde Sayın Genel Başkanımıza sahip çıkmak ve destek vermek durumundadırlar. Bu sorumluluğun gereğini bihakkın yerine getirmeden tribünlere oynayanları sağduyulu CHP tabanı ibretle izlemektedir.
Bu anlayış ve değerlendirmelerle, Genel Merkez Yönetimine yönelik eleştirilerin parti zeminlerinde ve yetkili kurullarda yapılması gerektiği düşüncesiyle, şahsi ikbal ve arayışa yönelik olan bazı girişimlerin partimize zarar veren boyutlara ulaştığını, bu tür davranışların parti disiplini ve sorumluluk anlayışıyla bağdaşmadığını ve parti tabanında da karşılığının olmadığını yeri gelmişken ifade etmeyi görev ve sorumluluk anlayışımız kapsamında gördüğümüzü ifade ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.