CHP'li Keskin'den Benli'ye övgüler

CHP'li Keskin'den Benli'ye övgüler
CHP Denizli Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Adnan Keskin, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret etti.
Toplantıda, Başkan Dr. Toprak Benli, belediyenin yürüttüğü sosyal ve halkçı projeleri hakkında bilgi verdi.

KENDİSİYLE GURUR DUYUYORUZ

11 Aralık 2014 Perşembe günü gerçekleşen ziyarete ilişkin bir değerlendirme yapan Adnan Keskin, şunları söyledi: “Öncelikle elde ettiği kadın başarısı için kendisini kutluyorum. Sayın Dr. Toprak Benli, çok yönlü ve farklı bir çalışma sergiliyor. Belediyeciliğe ( yalnız yol yapma, park açma değil) sosyal boyutlarıyla, toplumun her kesimine hizmet edebilecek yeni boyutlar kazandırıyor.

Gençlerimize, yaşlılarımıza, bakıma muhtaç olan insanlara el uzatarak, insanca yaşama hakkını hayata geçirerek, çok güzel projeler devreye soktuğunu izliyoruz. Kendisini yürekten kutluyorum, böyle bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Sayın Başkanımız önümüzdeki dönemde daha güzel projeleri devreye sokacaktır, daha büyük projelere imza atacaktır. Kendisini kutluyor, başarılar diliyorum.”

CUMHURİYET’İN EN BÜYÜK DEVRİMİ KADIN HAKLARIDIR

Konuşmasında, Başkan Dr. Toprak Benli’nin Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı olmasına da değinen Adnan Keskin, “Cumhuriyetin en büyük devrimleri kadın haklarıdır. Mustafa Kemal Atatürk, kadına seçme ve seçilme hakkını tanıyarak, toplumsal ve siyasal yaşamda yer almalarını sağlamıştır. Ama 90’lı yıllardan sonra iş başında bulunanlar bu konuda yeterli mesafe alamamıştır. Ben inanıyorum ki, Handan Toprak’lar bu olumsuzlukları yıkarak, gerici yaklaşımları püskürtecektir. Kadınlarımızı, Mustafa Kemal Atatürk’ün öngördüğü şekilde siyasal ve toplumsal yaşamda yer tutmasını sağlayacaklar” diye konuştu.

Başkan Dr. Handan Toprak Benli de, “Bize her zaman katkı sunan çok değerli Vekilimiz ve Parti büyüğümüz Sayın Adnan Keskin’e ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.