CHP'liler Roman vatandaşları ziyaret etti.

CHP'liler Roman vatandaşları ziyaret etti.
“Bizim Çocuklar” isimli projenin kahramanları Roman Çocuklarıyla tanışmak isteyen Sarı ve Atıcı Esenyurt'ta bulunan Roman Mahallesini ziyaret ettiler.

CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Parti Okulunun 3. Tur çalışmaları için geldiği İstanbul’da 1. Dönem kursiyerlerinin yaptığı bir projeye konu olan Esenyurtlu Roman Vatandaşları Parti Okulu Uzman eğitmeni ve Mersin Milletvekili Prof. Aytuğ Atıcı ve beraberindeki heyet ile evlerine giderek ziyaret ettiler.

Daha önce Eğitmen eğitiminin ilk turundan mezun olan “Dayanışma” isimli grubun çalışmasına konu olan “Bizim Çocuklar” isimli projenin kahramanları Roman Çocuklarıyla tanışmak isteyen Sarı ve Atıcı, ilçeye gelişinde ilk önce Esenyurt CHP ilçe örgütünü ziyaret etti.

Başkan ve ilçede bulunan parti üyeleriyle yaptığı sohbetin ardından Roman mahallesine geçen Perihan Sarı, Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, ilçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve beraberindekiler Roman Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandılar. Bu samimi ilgiden memnun oldukları gözlenen Sarı ve Atıcı ziyaretleri esnasında Roman vatandaşlara çeşitli hediyeler verirken proje danışmanı Mehmet Yıldırım ise proje kapsamında çektikleri fotoğrafları çocuklara teslim etti.

“Bizim Çocuklar” isimli projeye konu olan Roman Çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Sarı ve Atıcı, aile ziyaretinden sonra Roman Derneği Başkanını ziyaret ettiler, Proje dâhilinde daha evvel çekilmiş olan fotoğrafları dernek başkanına hediye eden Sarı ve Atıcı bir süre daha ilçede kaldıktan sonra beraberindeki heyetle Esenyurttan ayrıldılar.


Ziyarette Parti Okulu Eğitmenleri Yurdanur Kırıcı, Mehmet Yıldırım ile HABERDAR Gazetesi Köşe yazarı ve İstanbul 1. Tur Eğitmen adaylarından Hasan Hınıslı ile birlikte Şahanım Meter, Mehmet Kaban, Göktuğ Yılmaz, 2. Tur Eğitmen adayı Handan Toprak hazır bulundular...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.