DANIŞMANIN RESMİ GÖREVİ YOK

DANIŞMANIN RESMİ GÖREVİ YOK
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni danışman bilmecesi. Günlerdir Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olduğu yazılan Tebessüm Koçakçı CHP'de karışıklığa neden oldu.

Türkiye'yi, Eurovision şarkı yarışmasında ilk olarak temsil eden sanatçı Semiha Yankı'nın kızı Tebessüm Koçakçı'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na danışman olduğu iddiası partiyi karıştırdı.




Genel Merkez'de odası olmayan Koçakçı için resmi bir görevlendirmenin bulunmadığı öğrenildi. Koçakçı'nın, Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde görüştüğü öğrenildi. Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, İstanbul eski İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın ekibinden olan Koçakçı, Kılıçdaroğlu'na "Gönüllü olarak" danışmanlık yapmak talebinde bulundu. Ancak bu konuda bir görevlendirme yapılmadı. CHP liderinin resmi olarak, seçim işlerinden sorumlu başdanışmanı Erdoğan Toprak, bilişim ve teknolojiden sorumlu başdanışmanı Erdal Aksünger ve siyasi başdanışmanı ise Rasim Bölücek.

Kılıçdaroğlu'nun doğu illeri örgütlenmesinden sorumlu danışmanlığını eski bakanlardan Cemil Erhan yürütüyor. Dr. Recep Cengiz de danışmanlık görevinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.