Davutoğlu bedelli yaşını açıkladı

Davutoğlu bedelli yaşını açıkladı
Başbakan Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bedelli askerlikle ilgili bir soru üzerine, "Grup konuşmamda sürprizler olabilir, bekleyin" dedi.
AK Parti grup toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşuyor.
İşte konuşmasından satır başları:

Yarın engelliler haftası. Bugüne kadar özürlü olan kelimeyi kaldırtıp engelli kelimesini getirdik. Engelli maaşlarına her ikisi de engelli olan eşlerin her birine aileleri kapsayacak şekilde genişlettik. Sadece Türkiye'de değil dünyada bir devrim yaptık evde bakım ücreti ve hizmetlerini karşıladık. Bunun için ayrılan bütçeyi de 83 kat arttırdık. Şunu zikretmek isterim Türkiye bütçe sınırlamaları olabilir ama gönlü gani bir devlettir. 450 Bin vatandaşımız için 3,3 katrilyon türk lirası ödeme yaptık eski paraya göre. Kamuya açık alanların engellireni erişimine ulaşması içn çalışmalar yaptık. En yakın sürede de bütün toplu taşıma araçların ücretsiz olması için çalışma yapıyoruz

Engellilerimiz terkedilmiş durumda olmamalıydılar. Bu noktada engelli istihdamı ile ilgili çalışma yürüttük ve kanunu bu kapsamda değiştir ve ilk defa EKPSS'yi yaptık. 34 bin engelli kardeşimiz memur olarak çalışıyor. Bu çerçevede engellilerimiz için ne gerekiyorsa bu salonu şereflendiren kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. 

UYUŞTURUCU İLE TERÖR MÜCADELE EDER GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ

Uyuşturucu ile mücadelede çok kapsamlı bir eylem planını hayata geçiriyoruz. Uyuşturucuyla mücadeleye devam edeceğiz. Bu çerçevede Türkiye'nin bütününde uyuşturucu haritasını çıkartacağız. Araştırma merkezleri kuracağız. Uyuşturucu üoreticisinin aracısının tüketicisinin arasındaki bağı koparacağız ve onlara terörist muamelesi yaparak üstlerine gideceğiz. Gelecek nesillerin istikbalin teminat alınmasıyla ilgili bir aşamadır. Bu aşamadan sonra kardeşlerimiz gençlerimiz vatandaşlarımız için kademeli strtaeji geliştirik 7/24 danışma hattı oluşturuyoruz tam bir uyum içinde topluma dönük örgütleneceğiz.
Her bir ilde uyuşturucu ile mücadele komiteleri ve narkotimler kuruyoruz her bir mahallede. Madem bir ağ gibi bir çete var onun da karşısında çok güçlü bir kamu çalışmalarını yapacak uyuşturucuyu en kısa sürede Türkiye'den yok edeceğiz.
BEDELLİ ASKERLİK

1 Ocak 2015 tarihinde 28 yaşından gün alanlar bedelli askerlikten yararlanacak. Bedelli 18 bin lira olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.