Dayanışma yemeğinde buluştular

Dayanışma yemeğinde buluştular
Fatih Sultan Mehmet Camii Yaptırma Yaşatma Üyeleri İstişare ve Dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Ottoman Restaurant’ta gerçekleşen buluşmaya camii üyelerinin yanı sıra ilçe protokolü de iştirak etti.

FSM Camii üyelerinin dayanışma yemeğine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da iştirak ederek bu anlamlı günde Camii üyelerini yalnız bırakmadı. Başkan Uzun FSM Camii’nin temelinde ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ve minnetlerini sunarak Beylikdüzü’ne yakışan bir Cami olduğunu söyledi.
Cami Beylikdüzü’ne renk katıyor
Yemekte konuşan, Merkez Valisi Yusuf Odabaş, caminin konumu ve mimari yapısıyla Beylikdüzü’ne renk kattığını belirtti. Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ise, FSM Camii’nin minarelerinin tarihi camii minarelerine benzediğini dile getirdi. Programda camiye katkıda bulunanlara arapça motifli tabak takdim edildi. Programda ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları; İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve dernek üyeleri de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.