Demokrat Parti’de Emre Uvut dönemi

Demokrat Parti’de Emre Uvut dönemi
Demokrat Parti Gençlik Kolları Marmara Bölge Koordinatörlüğüne Bursa’dan Emre Uvut getirildi. Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını tamamlayan Uvut, tekstil sektöründe işletmecilik yapıyo

Demokrat Parti’de Gençlik Kolları Marmara Bölge Koordinatörlüğüne Emre Uvut getirildi.

Uvut: “Sorumluluklarımızın farkındayız…”

Marmara Bölge Koordinatörlüğüne getirilen Uvut yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu önemli göreve beni layık görüp atamamı gerçekleştiren Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Berkay Güloğlu’na ve Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahim Özyurt’a teşekkürlerimi sunuyorum. Biz gençler olarak, artık bu ülkede sosyal, ekonomik ve kültürel olarak birçok şeyin değişmesini istiyoruz. Partimiz bu değişimi sağlayacak genç, dinamik ve üretken kadrolara sahip olmasıyla birlikte mevcut siyasi partiler arasında daha önceden bu değişimleri gerçekleştirebilmiş tecrübeye sahip olan tek partidir. Sorumluluklarımızın farkındayız. Demokrat kültürden bize kalan miras ve sahip olduğumuz enerjimiz ile milletimiz tarafından verilecek her göreve geçmişte hazır olduğumuz gibi bugün de hazır olduğumuzu belirtmek isterim. ” ifadelerini kullandı.

Güloğlu: “Gençliği olan davalar yıkılmaz”

Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Bu dava ölmeyen bir dava, çünkü gençliği var. Gençliği olan davalar, gençliği olan siyasi partiler seçim de kaybetse, ihtilal da görse, siyasi yasakları da yaşasa hiçbir şekilde yıkılmaz. Çünkü her zaman arkasında onu tutup ayağa kaldıracak güçlü eller vardır. Yeni atanan bölge koordinatörlerimizi tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağız, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.