Derdim makam değil Silivri'ye hizmettir

Derdim makam değil Silivri'ye hizmettir
Katıldığı televizyon programında yerel seçim çalışmalarına ilişkin konuşan MHP Silivri Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz, “Benim derdim makam, mevki, koltuk değil. Halka hizmet, Silivri'ye hizmet” dedi
Silivri'de Cumhur İttifakı'nın adayı olan MHP'li Volkan Yılmaz, katıldığı televizyon programında seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Cumhur İttifakı'nın tüm Türkiye'de olduğu gibi Silivri'de de büyük bir uyum içerisinde çalıştığını anlatan Yılmaz, “Biz Silivri'de yola çıktığımızda bunlar iki gün sonra kavga eder dediler. İttifak bozulur dediler. Ama gerek AK Parti İlçe Başkanı gerekse de MHP İlçe Başkanı gayet uyumlu bir şekilde canla başla çalışıyor. Silivri'de 9 tane AK Partili belediye başkan aday adayı vardı 3 tane de MHP'li aday adayı vardı. Ama şimdi hepsi benim için çalışıyor” diye konuştu.

Silivri bizi bağrına bastı

Silivri'de kendisine yönelik ciddi bir ilgi alaka olduğunu söyleyen Yılmaz, “Çalışmalarımızda hiçbir problem yok. Bir kartopu gibi bize olan ilgi her geçen gün büyüyor. Silivrili hiç kimse şüphe etmesin. Biz emin adımlarla geliyoruz. Silivri'nin bizi bağrına bastığını görüyoruz. Biz de dün olduğu gibi yarın da Silivri'yi kendi bağrımıza basacak Silivri için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Anket sandıktan çıkacak

CHP'li Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın açıkladığı anket sonuçlarını da eleştiren Yılmaz, “En güzel anket 31 Mart'ta sandıktan çıkacak. Gerekli cevap oradan gelecek. Silivri'de sadece Işıklar yok, DSP adayı Selami Değirmenci de var. Ben her birine Silivri'de taş taş üstüne koydukları için teşekkür ediyorum. Ama her iki adayın da bana rakip olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü Silivri'de ben yürümekte zorlanıyorum. Vatandaşın ilgisiz, alakasız bırakıldığını görüyorum. Vatandaş bizi gördüğü zaman büyük bir özlemle sarılıyor” dedi.

Silivri marka kent olacak

Silivri'yi marka kent yapacağız diyen Yılmaz, “Biz birçok proje yapabiliriz. Ama yaptığınız bütün eserleri anlamlandıracak ve ruh katacak olan insandır, çocuklardır, gençlerdir. Yani şöyle düşünün İstanbul'da 39 ilçe var. Sadece Silivri'de kültür merkezi yok. Biz bunları da yapacağız, hayata geçireceğiz. Gerçekleştirdiğimiz projeler ve o projelere kattığımız ruhla birlikte Silivri'yi marka kent yapacağız. İçinde bulunduğu durumdan çıkaracak ve Silivri'ye değer katacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.