Destek sizden hizmet bizden

Destek sizden hizmet bizden
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında her gün bölge milletvekilleriyle birlikte, başta Silivri Merkez olmak üzere, kapı kapı gezerek vatandaşları ziyaret eden AK Parti Sil

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Tülay Kaynarca ve Fatma Nur Yavuz ile birlikte İlçede bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral, “Türkiye’nin istikrarı için AK Parti’yi seçin. Destek sizden, hizmet bizden” diyerek vatandaşlardan destek istiyor. İlçe Başkan Yardımcıları, Gençlik ve Kadın Kollarının da eşlik ettiği ziyaret programlarında, vatandaşlar Milletvekili Adayları Tülay Kaynarca ve Fatma Nur Yavuz’u yoğun ilgiyle karşıladı. 

 

Ak Parti her yerde

 

AK Parti Milletvekili Adayları Tülay Kaynarca ve Fatma Nur Yavuz’un da katılımıyla gerçekleştirilen seçim çalışmaları programının ilk durağı SelimpaşaToki Emlak Konutlarında kurulan SELDER’in düzenlediği dayanışma toplantısı oldu. 


 

Vekiller mahalle turlarında

 

Büyük Çavuş Mahallesindeki programın ardından iki guruba ayrılan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, iki ayrı gurup olarak farklı bölgelere geçerek, seçim çalışmalarına devam ettiler.  Milletvekili Fatma Nur Yavuz Çanta Mahallesi Çağdaş Kent Sitesine ziyarette bulunarak, site sakinleriyle bir araya geldi. Milletvekili Adayı Yavuz, daha sonra İsra İslam Topluluğu’nun Yeni Mahalle Ertuğrul Gazi İlkokulu Konferans salonunda düzenlediği “Allah Hayatımızın Neresinde!” adlı konferansa katıldı. Silivri Sahilinde kurulan AK Nokta Standına ziyaret eden Yavuz, vatandaşlarla da sohbet etti. Milletvekili Tülay Kaynarca ise AK Parti Gümüşyaka Mahalle Teşkilatının düzenlediği pikniğe katılarak, mahalle halkıyla buluştu. Mahalle Başkanı İlyas Yıldız’ın ev sahipliğinde Gümüşyaka Piknik Alanın da düzenlenen pikniğe, Gümüşyaka Mahallesinde ikamet eden ve AK Parti ailesine yeni katılan 209 üyede katıldı.


 

Kaynarca veteranlarla

 

Mahalle ziyaretlerinin ardından Silivri Sahilinde bulunan kafe ve çay bahçelerinde oturan vatandaşları da ziyaret eden Milletvekili Tülay kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ile birlikte AK Noktayı da ziyaret ederek, üye çalışması yaptı. AK Noktada vatandaşlarla buluşan Kaynarca, Silivri Stadında oynanan Veteranlar Final Müsabakasına katılarak, sporcuların heyecanına ortak oldu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.