Düğün, Dernek gibi Kongre !

Düğün, Dernek gibi Kongre !
AK Parti Çatalca Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi geçtiğimiz Cumartesi Akşamı Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleşirken, Balkan Oyunları Folklor Ekibinin gösterisi ile kongre tam bir bayram havası yaşadı.

AK Parti Çatalca Gençlik Kolları Kongresi bir çok milletvekiline ev sahipliği de yaptı. Çatalca Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Aslan’ın helallik konuşması ile başlayan kongrede, Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu’da söz aldı. Yapılan konuşmalarda gençlerin siyaset için önemine değinilirken Eski Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Aslan “ Benden sonra gelecek olan genç arkadaşlarımız inanıyorum ki bizlerden de daha çok çalışacaklardır. Bugünlerin kıymetini bilmeliler, şimdiden sonra ne kadar istersem isteyeyim gençlik kollarında yaş itibari ile görev alamam.” dedi. Selim Güçbilmez ile Gençlik Kolları Başkanı olan Yusuf Aslan Savaş Barutçu’nun yürütme kurulunda görev alıyor.

 

Çatalca Gençlik Kolları Kongresine, Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Milletvekilleri Metin Külünk, Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Cenk Sügür ile belediye meclis üyeleri katıldılar.

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.