Ekrem İmamoğlu FOX TV'de

Ekrem İmamoğlu FOX TV'de
CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında.
Ekrem İmamoğlu , Küçükkaya'nın sorularını yanıtlıyor. 

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Sıkıntılı bir halk var. Şu sıralarda birinci sorun ekonomi ve işsizlik. Pazarlarda bunu derinden hissediyorsunuz.  İstanbul ekonomiyi yoksulluğu bu kadar hissediyorsa, Türkiye'yi Allah korusun. 

(kadın istihdamı) İstanbul'da 1 milyon 161 bin 0-4 yaş arası çocuk var. 800 anne çocuğundan ötürü dışarı çıkamıyor. Kreşler yaptıracağız. 

İstanbul eğitim seferberliğine muhtaç. 350 bincin mesleği yok , çalışmıyor. 

İstanbul'da kadını genci işe sokacağız.

Ben İstanbul ittifakının adayıyım. 

(HDP'den nasıl oy alacaksınız? sorusu) Biz İstanbulluyuz. Kürt hemşehrilerimin kürt vatandaşlarımızın en fazla yaşadığı kent İstanbul . İstanbulluyuz ayrım yapmayız. Ekmeğimiz, çayımız aynı. Kimlik üzerinden siyaset yapılmasından bu millet usandı.

("İstanbul'u yönetebilir misiniz? "sorusu) Biz bu kenti kendi kaynaklarıyla yöneteceğiz. İstanbul'un beyinleri zeki insanları var.  İstanbul'u yönetme konusunda en ufak bir kuşkumuz yok. 

( Binali Yıldırım istifa konusu) Ben yerinde olsam Meclis Başkanlığı görevinden istifa ederdim. Bir anayasa maddesi var. Ancak benim şahsi gündemim değil. Bu kadar tartışmak da hoş değil. Ancak 1 Nisan'da sevdiği mesleğe geri dönecek. Biz kazanacağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.