Emine Ülker Tarhan Kılıçdaroğlu'na Meydan Okudu

Emine Ülker Tarhan Kılıçdaroğlu'na Meydan Okudu
Kılıçdaroğlu'nun "CHP'yi MİT karıştırıyor" iddiaları hakkında konuşan Tarhan "Cesareti olan kapı arkasından konuşmaz, çıkar ne biliyorsa anlatır" dedi.
CHP'den ayrılan Emine Ülker Tarhan tarafından kurulan Anadolu Partisi'nin Kurucular Kurulu Kongresi, Ankara Sheraton Oteli'nde yapıldı. Tek adayın gösterildiği kongrede Emine Ülker Tarhan genel başkan olarak seçildi.

"AKILLARI SIRA ORTALIK BULANDIRIYORLAR"

Tarhan yaptığı konuşmada ise eski partisi CHP'ye yüklendi. Tarhan, "Birileri tüm sorumluluğu şezlonglara, istihbarat servislerine yüklüyor. Kirli komplo teorilerine sarılıyor. Korkakça karınlarından konuşup, MİT'ti şuydu buydu deyip akılları sıra ortalık bulandırıyorlar" dedi.

"CESARETİ OLAN ÇIKIP KONUŞSUN"

İsim vermeden Kılıçdaroğlu'na meydan okuyan Tarhan "Cesareti olan kapı arkasından konuşmaz, çıkar ne biliyorsa anlatır. Kirli siyaset yapmaz. Çamur atmaya kalkışacaksınız ha... Yok öyle yağma... Adam gibi çıkar ne biliyorsanız söylemezseniz korkak ilan edilirsiniz. Madem birşey yapamayız, niye hergün bizden bahsediyorsunuz. Bu kadar mı korkuyorsunuz?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.