'En büyük güç paradır'

'En büyük güç paradır'
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Avcılar Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.
 Değirmenci AGİD’TE çok net konuştu: En büyük güç paradır

 Türkiye’de oynanan oyunlara hiçbir iş adamının ya da başka fertlerin gelmemesini söyleyen Değirmenci, “Türk Kürt Kardeştir. Asla ve asla ayrılmaz. Birbirimizle kız alıp vermişiz. Bu oyuna gelmeyin. Bun nasıl bir mantıktır. Bunlar ayrılmaz bir barçadır. İstiklal savaşını birlikte yapmışız. Et tırnak gibi olmuşuz. Ancak para bunu bozuyor. Biz zannederiz ki siyaset paraya yön verir. Tüm dünyadaki güç paradır. Para her şeye yön verir. Devrimci biri olarak konuşuyorum. Siz para ile uğraşan insanlarsınız. Siyasete de yön verir. Onun için parayı iyi kullanmalısınız. İstihdam sağlar vergi verirsiniz. Bunları yapan paradır. Eğer küçük esnaf olmasın devlet batar. Küçük esnafa yapılan siyasi baskılara karşıyım. Küçük esnaf olmalı” şeklinde konuştu.

Avcılarda yaptıkları hizmetleri anlatan Değirmenci “Büyük Caddelerde ilçelerde AVM’ler yapılıyor. Bence cadde üzerinde AVÇ’ler Alışveriş Caddeleri olmalı. Küçük esnafa buralarda barınmalı” dedi.

YENİDEN ADAYIM

Mustafa Değirmenci 2014 yılında yapılacak seçimlerde yeniden son kez aday olacağını belirterek, “Genç dinamik bir kadro ile seçime gireceğim. Beni üç dönemdir seçen Avcılar halkına minnettarım. Son kez görev yapmak istiyorum. Sonra Evime dönüp çoluk çocuğumla ilgileneceğim” dedi.

Avcıların diğer ilçelerden çok farklı bir yapısı olduğunu da belirten Değirmenci, “Avcılarda yaşam ayrıdır. En genç nüfusa sahip bir ilçeyiz. Nereye giderseniz gidin Avcıları özlersiniz. Avcılarda taşın altına eline koyan herkese minnettarım” şeklinde konuştu.

AGİD’teki yapılanmayı da beğendiğini söyleyen Değirmenci, “Siz ne kadar Avcılara hizmet ederseniz mutlu olurum. Elinizi sizin taşın altına koyuyorsunuz. Biz ise bedenimizi koyuyoruz. İstekleriniz ve önerileriniz için elimizden geleni yaparız” şeklinde konuştu.

AVCILARA HİZMET EDİYORUZ

AGİD Başkanı Mustafa Bozkurt ise Değirmencinin ziyareti karşısında memnuniyetlerini belirterek, “Derneğimizi ziyaret ederek bizi mutlu ettiniz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sizden de destek bekliyoruz. AGİD olarak paneller yapıyoruz. Halkın yardım çığlıklarına koşuyoruz. Avcılar’da genç iş adamı arkadaşlarımızla hizmet etmek için toplandık. Tüm Avcılar halkını bize destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu. AGİD Başkan Yardımcısı Mehmet Özcan ise Avcılarda yapacakları Uyuşturucu paneline tüm Avcılar Halkını davet etti. Özcan, “Gençleri bu illetten kurtarmak istiyoruz. Bir insan da kurtarsak mutlu olacağız.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.