En gençler rozet taktı

En gençler rozet taktı
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi'nin (41) rozetini üniversite öğrencisi kızı Nazlı Yemişçi taktı. Yemişçi, seçim öncesi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TOBB Konsey Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu

Meclis'ten renkli kareler. Meclis'in en genci, AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit (27) dün kaydını yaptırdı. Macit'e rozetini Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış taktı.

 Bağış, kendisinin daha önce İstanbul'dan en genç milletvekili seçildiğini anımsatarak, 'Şimdi de Türkiye'nin en genç vekili Macit. Siyasete büyük dinamizm getireceğine yürekten inanıyorum' dedi. Macit ise seçim sonuçlarıyla ilgili sürecin hemen netlik kazanmadığının anımsatılması üzerine 'İtiraz ettiler ama hesabı yapan, hesap konusunda uzman bir partiydi. O yüzden  çok aldanmadık. Hesabı yanlış yaptılar'' diye konuştu.

ENGELLİ TERCİH
CHP'nin en genci İstanbul Milletvekili Faik Tunay'ın (30) rozetini ise birlikte geldiği görme engelli Cevriye Bayraktar taktı. Tunay, bugüne kadar engelli yurttaşların sorunlarının hep yok sayıldığını belirterek, 'CHP'nin en genç milletvekili olarak engellilerle ilgili elimden geldiği kadar mücadele etmek istiyorum. Onların eli-ayağı, gözü-kulağı olmak istiyorum'' dedi.

Vekİl annem güzel annem
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi'nin (41)  rozetini üniversite öğrencisi kızı Nazlı Yemişçi taktı. Yemişçi, seçim öncesi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TOBB Konsey Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

'İnce' gönderme
MECLİS'te milletvekili oda kuraları da çekildi. CHP'li Muharrem İnce, çekiliş öncesi 'Kameralar kalsın mı?' sorusuna 'Kalsa da olur, kalmasa da olur. Çünkü zaten hep gözetleniyoruz' diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.