Eskiler bir arada

Eskiler bir arada
Eski Silivri Belediyesi Başkanı Hüseyin Turan, geçmiş yıllarda İlçede ve Beldelerde belediye başkanlığı yapan eski Başkanları bir araya getirerek Silivri’de bir ilke imza attı. Silivri Olta Balık Restaurantta bir araya gelen eski Başkanların sıcak ve sami

OLTA’DA BÜYÜK BULUŞMA
Eski Silivri Belediyesi Başkanı Hüseyin Turan’ın Olta Balık Restauranta organize ettiği yemekte, Silivri’de üç dönem Belediye Başkanlığı yapan Silivri Belediyesi eski Başkanı Selami Değirmenci, Belde Beldiyelerinde Belediye Başkanlığı yapan Ortaköy Belediye Başkanı Erdinç Tabak, Celaliye- Kamiloba Belediye Başkanı Rıdvan Yavuzbilge, Çanta Belediye Başkanları Tahir Sert, Saffet Sert, Değirmenköy Belediye Başkanları Osman Topaç, Mümin Tuğlu ve Gümüşyaka Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Agu ile İsmet Kirazpınar katılırken, B.Çavuşlu Belediyesi eski Başkanı Nazım Subaşı sağlık sorunları nedeniyle yemeğe katılamadı.
BAŞKANLAR ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİ
Yaptıkları hizmetlerle Silivri’nin gelişmesine önemli katkılar sunan eski Başkanlar, Rahmetli olan Belediye Başkanlarını ’da yad ettiler. Beldelerin kapanmasının ardından ilk kez bir araya gelen eski Başkanlar, eski günleri, rahmetli olan Belediye Başkanlarından Şaban Demiray, Sait Girgin ve Hasan Geyiktepe ile ilgili anılarını paylaştılar. Dostluk çerçevesinde bir araya gelen eski başkanlar, bu birliktelikle demokrasi örneği sergilemiş oldular.
Silivri’de ilk kez dostluk çerçevesinde bir araya gelen eski başkanlar, her ay bu şekilde bir araya gelecekleri öğrenildi. Geceye katılan başkanlardan bazıları, “keşke böyle bir geceyi Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar tertipleseydi ve dostluk çerçevesinde bir araya gelebilseydik” şeklinde yorumlaması da dikkat çekti.
HABERDAR ÖZEL HABER/ FATMA SARIBIYIK
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.