ESNAF HAYAT BULACAK

ESNAF HAYAT BULACAK
Beylikdüzü’nde yerel yönetimin ilgisizliğinin esnafı iş yapamaz duruma getirdiğine atıfta bulunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde esnafın hayat bulacağı projeler hazırladıklarını söyledi.

Ramazan ayı vesilesiyle başlattığı esnaf ziyaretlerine Büyükşehir ve Cumhuriyet mahalleleriyle devam eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki ekibiyle birlikte bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Bizim Çarşı esnafını ziyaret eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ardından Beycity, Emek Evler ve Atrium Çarşı esnafına ziyaretlerde bulundu.Esnafların bir kenti yaşatan kimlikler olduğunu ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleriyle esnafın sorunlarına çözüm olacak projeler için alt yapı oluşturduklarını söyledi.

 Esnafımızı kalkındıracak projelerimiz olacak

 Beylikdüzü’nde yerel yönetimdeki sıkıntıların esnafa da yansıdığına dikkat çeken CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Esnafımız sıkıntılı. İş yapamaz durumdalar. Biz esnafımızın sorunlarını biliyoruz.Esnafı kalkındıracak projeler hazırlıyoruz” diye konuştu.

 Esnafın yanında bir başkan istiyoruz

 Ramazan ayında işlerin daha da durgunlaştığından dert yanan esnaf ise, yerel yönetimin esnaftan uzak olduğunu, 2014’te Beylikdüzü’nde her zaman esnafın yanında olan bir belediye başkanı görmek istediklerini söyledi.

 Ziyaret programı esnasında CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay’ın katılımıyla Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük de ziyaret edildi. Ardından Gürpınar’da vefat eden İlhan Küçükdurmaz’ın cenaze merasimine katılım gösterilerek başsağlığı dilendi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.