Fuat Avni’den ‘kaos planı’ iddiası!

Fuat Avni’den ‘kaos planı’ iddiası!
Fuat Avni iddialarına yenilerini ekledi... Avni, Erdoğan ile Davutoğlu arasındaki kavgayı ve oluşturulmaya çalışılan kaos planlarını yazdı.
Her iddiası gündem olan Fuat Avni, bu kez de Davutoğlu - Erdoğan savaşını yazdı. Davutoğlu’nun tüm operasyonlardan ve toplantılardan habersiz bırakıldığını iddia eden Avni, Genelkurmay’ın Erdoğan’dan habersiz Davutoğlu’na brifig vermesine çok sinirlendiğini yazdı. Fuat Avni’nin çarpıcı iddialarından biri de Ak Saray’da 10 ay boyunca gizlenerek çalışan DHKP-C üyesi oldu. Bu olaydan dolayı ise Hakan Fidan’dan şüpehelenildiği iddia edildi.

İşte Fuat Avni’nin o tweetleri;

1. Y…, 23 Temmuz Perşembe aniden güvenlik toplantısı yapılması talimatı verdi. Katılımcılardan üçü hariç kimse hazırlıklı değildi.
2. Fidan, Feridun Sinirlioğlu ve Efkan, öncesinde Y…’le İsrafsaray’da görüşüp kumpası kurgulamışlardı.
3. Y…, Efkan’a basına görüntü vermemesi ve toplantıya gizlice katılması talimatını verdi.
4. Toplantı’dan kısa zaman önce Kilis’e IŞİD saldırısı oldu. Bir askerimizi şehit verince gündemsiz toplantıya gündem bulunmuş oldu.
5. Ne tesadüf ki ‘Suriye’ye 8 kişi gönderip 4 füze attırırım, savaşa gireriz’ diyenler toplantıdaydı. 4 füze yerine 10 IŞİD’li geldi.
6. Amaç, askerleri hazırlıksız yakalayıp işi oldu bittiye getirmekti. Aceleyle hava harekatı kararı alındı. Davutoğlu’nun haberi bile yoktu.
7. Y…, askerin kendi işine gelen tepkiyi vermesini sağladı. Asker farkında olmadan Y…’in kara planlarına alet oluyor.
8. IŞİD’in en büyük destekçisi Y… ve avaneleriyken Türkiye’ye saldırması abes. Suruç da, Kilis de IŞİD’in değil Y…’in kararıydı.
9. Y…, IŞİD’i tahrik edip şiddet eylemlerini tetiklemeyi planlıyor. Öldürülen IŞİD teröristinin resimleri AA’ya bu amaçla servis edildi.
10. Çok sayıda gözaltı uygulanarak, IŞİD’le temas içinde olan MİT elemanlarına, IŞİD içerisindeki öfkeyi körükleme görevi verildi.
11. Y…, terör örgütlerini, güvenlik güçleriyle ve birbirleriyle çatışmaya sokarak oluşacak kaostan iktidar devşirmeyi amaçlıyor.
12. Gündemde, IŞİD, MLKP ve PKK var. MİT’in diğer örgütlerdeki adamları da talimat bekliyor.
13. Y… kendini kudretli sanadursun DHKP-C’ye mensup biri İsrafsaray’a sızıp 10 ay temizlik elemanı gibi çalışabiliyor.
14. DHKP-C üyesi G.B. aylarca İsrafsaray’da çalışmış. Örgüt üyesi olduğu için değil kırdığı avizeden dolayı işten çıkarılıyor.
15. DHKP-C’ye yapılan operasyonlarda gözaltına alınan G.B.’nin örgüt üyesi olması avaneleri şoka soktu. Fidan’dan şüpheleniyorlar.
16. Öte yandan, KCK içindeki MİT’çiler Fidan tarafından aktif hale getirildi. Kobane eylemlerinin benzerleri yapılacak. Halk ayaklandırılacak
17. Davutoğlu, her kumpasın takipçisi konumuna düşürülüyor. Birçok olaydan sonradan haberi oluyor. Kendini ispatlama derdine düşmüş.
18. Toplantılara hazırlıksız, etkisiz ve bilgisiz yakalanan Davutoğlu, intikamını Şah Fırat operasyonundaki taktikle aldı.
19. Y…, Genelkurmay İkinci Başkanı ve diğer generallerin Davutoğlu’na kendi haberi olmadan brifing vermelerine çok hiddetlendi.
20. Y…’in takıntılarından biri de başkomutanlık. Bunun hilafına bir imada bile bulunan olursa Y…’in hışmına uğruyor. Avaneler iyi bilir
21. Davutoğlu, Y…’in bu takıntısını bildiğinden özellikle askerlerden brifing alırken, eli cebinde, kibirli pozlar veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.