Gülay Dalyan etkinlik alanını gezdi

Gülay Dalyan etkinlik alanını gezdi
Yakuplu Mahallesi'nde düzenlenen iftara katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, “Beylikdüzü’ne gelecek metro için en kısa zamanda ihale yapılacak” dedi ve başarılı çalışmalarından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u kutladı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından tüm mahallelerde gerçekleştirilen iftarlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Her akşam ayrı mahallelerde yapılan iftarlarda mahalle sakinleri bir araya gelerek büyük bir kaynaşma ve dayanışma örneği sergiliyor. Katılımın yoğun olduğu, Yakuplu Mahallesi’nde gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Uzun, Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler vererek, Bugünümüz düne göre daha da birlik ve beraberlik içerisinde. Hiç şüpheniz olmasın ki yarınlarımız daha da iyi olacak” dedi.

Beylikdüzü’ne Metro Geliyor

Beylikdüzü'nde düzenlenen Ramazan Kasabası etkinliklerinden övgü ile söz eden Milletvekili Dalyan da, halka armağan edilen bu çalışmalardan ve hizmetlerinden dolayı Başkan Uzun’u kutladı. Beylikdüzü halkına bir de müjde veren  Milletvekili Dalyan, “Biz dün akşam Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ile toplantıdaydık. Beylikdüzü'nün Metro ihalesi yakın zamanda gerçekleşecek. Metrobüsten sonra metronuz da geliyor” dedi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise konuşmalarında ramazanın önemini dile getirerek, “Bizim sloganımız ‘Paylaş ki kardeş olasın.’ Allah milletimizin birliğini, dirliğini bozmasın, daim etsin” diye konuştu.

Milletvekili Dalyan, Başkan Uzun ve İlçe Başkanı Bülbüllü daha sonra Beylikdüzü Etkinlik Alanı'ndaki Ramazan Kasabası'nı gezerek, vatandaşlarla görüştü. Beylikdüzü halkının büyük ilgi gösterdiği Milletvekili Dalyan daha sonra ilçeden ayrıldı.

 “Beylikdüzü Yarışıyor” Büyük İlgi Gördü

Öte yandan, çocuk etkinlikleri ile başlayan Ramazan Kasabası’nda Maceracı Murat, Beylikdüzü'nün yetenek ve seslerini yarıştırmaya devam ediyor. İddialı bir şekilde 'Beylikdüzü Yarışıyor'a hazırlanan yarışmacılar, sahne performanslarıyla göz dolduruyorlar. Katılımcıların alkışlarıyla belirlenen ses yarışmasında Mesut Kurt ve Alican Şahin birinci oldu. Ayrıca Maceracı Murat'ın söylediği TC kimlik numarasının son 5 hanesi aynı olan bir vatandaş da, ailesiyle birlikte 1 hafta tatil kazandı.

Yarışmayı sunan Maceracı Murat, Beylikdüzü'nde olmaktan son derece mutlu olduğunu, kendilerine bu imkanı sağlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkür etti. Alanda bulunan vatandaşlar da Başkan Uzun'a teşekkürlerini adeta alkışlarıyla gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.