Hakan Ataklı halka koştu!

Hakan Ataklı halka koştu!
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Hakan Ataklı, aday adaylığı çalışmalarını hızlandırdı. Ekibiyle birlikte Esenyurt'un cadde ve sokaklarına çıkan Ataklı, projelerini anlattığı 60 bin el ilanıyla vatandaşlarla tek tek görüş


'Projelerimizle ve dürüstlüğümüzle meydanlardayız!'
Esenyurt CHP’nin şu ana kadar aday adaylığını açıklayan iki isminden biri olan Belediye Başkan Aday Adayı Ecz. Hakan Ataklı, geçtiğimiz pazar günü gün boyunca Esenyurt’un cadde ve sokaklarındaydı.
Yaklaşık 30 kişilik bir ekiple sokağa inen Ataklı, bastırdığı 60 bin el ilanını tek tek vatandaşlara dağıttı, vatandaşlara kendisini tanıttı, projelerini anlattı. Hazırlanan en önemli 9 projenin yer aldığı el ilanlarını dağıtan Ataklı burada vatandaşlara şöyle seslendi: “Biz Esenyurtluyuz, Esenyurt’u biz kazanacağız. Esenyurttaki söz sahibi isimlere saygımız sonsuzdur.Biz başlangıç noktasındayız.Kendimizi de gücümüzü de biliyoruz. Birlik ve beraberlik şiarımızdır. Kimseyi ayrıştırmıyoruz, ötekileştirmiyoruz. Biz bir bütünüz. Bu bütünlüğü şu saatten itibaren yaratmış durumdayız. 7 bölgedeki tüm kültürel renkleri biraraya getirdik. Bunun sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Sevinç göz yaşlarını tüm Esenyurt yaşıyor. Hepinizi seviyorum. Projelerimizle ve dürüstlüğümüzle meydanlardayız. Saygılar sunuyorum” 
Seçim çalışmasına öğle saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan Hakan Ataklı, daha sonra Doğan Araslı Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti, talepleri, sıkıntıları dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.