HDP Büyükçekmece de Bizde Varız..

HDP Büyükçekmece de Bizde Varız..
Halkların Demokratik Partisi HDP Büyükçekmece ilçe örgütü basın ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.
Tepecik de bulunan ilçe merkezinde düzenlenen toplantıya HDP Büyükçekmece İlçe Eş Başkanları Sidar Keser ve Şacan Durgun ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

HDP Büyükçekmece İlçe Eş Başkanları Sidar Keser ve Şacan Durgun,Toplantı da Büyükçekmece’nin sorunları ve önümüzdeki genel seçimlerde HDP’nin izleyeceği yol haritasını anlattılar ve artık Büyükçekmece siyasetinde kendilerinin de var olduğunu söylediler.
Büyükçekmece de her yaşanan sorunda HDP’nin söz sahibi olacağını vurgulayan eş başkanlar artık Büyükçekmece de biz de varız dediler.
Basınla tanışmak ve sorunları konuşmak için bir araya geldiklerini söyleyen HDP Eş Başkanları bu toplantıları daha sıkça gerçekleştireceklerini ifade ettiler. Basınla aralarındaki iletişimsizliğin farkında olduklarını vurgulayan Durgun, yaptığımız her çalışmayı siz değerli arkadaşlarımızın aracılığı ile kamuoyu ile paylaşacağız. 
Vatandaşların şikayetçi oldukları bütün konuları incelediklerinin ve takipçisi olduklarını söyleyen eş başkanlar, İlçemizde belediyenin yaptığı keyfi uygulamalardan rahatsız olan vatandaşlar bize geliyorlar bizler onlara gidiyoruz. Örgüt olarak her zaman sokakta vatandaşla iç içe olarak onların sesi olacağız bu noktada basın mensupları ile daha çok diyalog içinde olacağız. Bölgemizin sorunlarını sizler arayıcılığı ile vatandaşımıza ulaştıracağız dediler.


Büyükçekmece de Yer vermediler!

Büyükçekmece de ilçe örgütü için kendilerine yer verilmediğini belerten HDP’liler kime kiralık yer için gittik ise HDP ismini duyan ters tepki verdi. Bizde Tepecik te yer tutmak zorunda kaldık. Bunu da anlayış ile karşılıyoruz çünkü 40 yıllık bir savaş yaşandı.
Bu ters tepkiyi yenmek için çalışacaklarını belerten partililer bizim üyelerimiz arasın da Kürt’te var Türkt’te var Karadenizli de var. Biz iki seçim atlattık çok iyi tepkiler alarak Büyükçekmece de 6 bin oy aldık ve bizim yaptığımız kamuoyu araştırmalarına göre şu anda Büyükçekmece de 20 binin üzerinde oy oranımız var. Biz Büyükçekmece deki sınıf farkını yok etmek için kadına çok önem veriyoruz dediler. HDP’nin basınla tanışması toplantı karşılıklı soru cevap şeklinde son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum