HEDEF DAHA ÇOK KADIN…

HEDEF DAHA ÇOK KADIN…
CHP Kadın Kollarının başlattığı 7 Ayda 7 Bölge Ana-dolu yollarında çalışması, 75 il ve 296 ilçe de örgütle buluşma, sorunları yerinde görme, tespit etme ve kadın örgütünü güçlendirme çalışmaları tamamlandı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal DOKUZCAN ve MYKüyeleri , 3 günlük çalışma kampında2014 yerel seçimlere  yeni hedefler  koyarak çalışmalara hız verdiler. Çalışma raporunun yanı sıra , yerel seçimlerde kadın aday adayları için oluşturacak havuzda uygulanacak yöntem ve usullerle  ilgili hazırlık yaptılar.

Etkin güçlü ve verimli bir  kadın kolları oluşturmak için yola çıkan Dokuzcan ve MYK üyeleri ,Yerel seçimlere giderken yerelde yaşanan kadın sorunlarını tespit etmek ve yerele dair kadın politikaları oluşturmak,  kadın temsil oranını arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak, bölge çalışmalarında etkinliği arttırmak-örgüt içinde iletişim eşgüdüm sağlayıp dinamizm katmak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlandırmak , aday adaylarının yerele dair projelerini oluşacak havuzda toplamak, kadının yerel yönetimlerde daha çok temsil edildiği daha etkin ve yetkin olmalarını sağlamak için kolları sıvadılar.

Bu amaçla yola çıkan kadın kolları genel başkanı ve MYK üyeleri ilk bölge toplantısını Akdeniz Bölgesi’nde Antalya, Burdur, Isparta,Adana,Hatay İl kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptılar.

Hedef daha çok kadın,

Eşit Temsil Eşit Katılım…


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.