İbrahim Mendeşağu Aday Adayı!

İbrahim Mendeşağu  Aday Adayı!
Eski ilçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve iş adamı Seyfettin Başkanın ardından Beylikdüzü siyasetinin etkin isimlerinden Avukat İbrahim Mendeşağu da CHP'den Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı olacak.
Partisinin Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki ilçe merkezini ziyaret ederek İlçe Başkanı Yaşar Genç’le görüşen Av. İbrahim Mendeşağu, Örgüt Merkezi’nde yapmayı tasarladığı Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısı için İlçe Başkanı Genç’ten randevu aldı.

“BEYLİKDÜZÜ HALKININ CHP’DEN BEKLENTİSİ VAR”

Ziyarette, kısa süre önce İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yaşar Genç’e tebriklerini de eleten Mendeşağu, Beylikdüzü halkının 2014 yerel seçimlerinde CHP’den çok şey beklediğine dikkat çekti. Başta CHP ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere tüm aday adaylarının ve parti üyelerinin bütünlük içinde çalışması gerektiğini vurgulayan Mendeşağu, “CHP iktidarını Beylikdüzü halkına armağan etmemiz gerekiyor” dedi.

Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısı’nı 27 Temmuz cumartesi günü ilçe merkezinde, parti üyeleriyle birlikte yapmak istediğini belirten Mendeşağu, İlçe Başkanı Genç’ten 27 Temmuz için randevu talep etti.



“ADAYLARIMIZ RAHAT OLSUN”

Mendeşağu’ya “Hayırlı olsun” temennisini ileten ve başarı dileyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ise, Beylikdüzü CHP’de başlayan Aday Adaylığı sürecinin demokratik şekilde yürüyeceğini söyledi. “Adaylarımız bize güvensin” diyen Genç, “Bu süreci son derece demokratik bir şekilde yürüteceğiz. Adayımız belirlendikten sonra da hangi isim olursa olsun tüm örgütümüzle yanında olacak ve CHP’yi iktidar yapmak için çalışacağız. Adaylarımızın içi rahat olsun ve bize güvensinler” diye konuştu.

“KADIN VE GENÇ ADAYLARDAN PARA TALEBİMİZ YOK”

CHP Genel Merkezi’nin “Kadın ve Genç aday adaylarından para alınmayacak” şeklindeki genelgesine karşın bazı ilçelerde kadın ve genç adaylardan para toplandığı iddiasını da yanıtlayan İlçe Başkanı Genç, CHP Beylikdüzü olarak Kadın ve Genç adaylardan böyle bir taleplerinin olmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum