İmamoğlu; Beylikdüzü ailem

İmamoğlu; Beylikdüzü ailem
Ramazan ayında her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, bu kez Barış Mahallesi’nde düzenlenen iftarda mahalle sakinleriyle buluştu.

Barış Mahallesi Tüze Sitesi’nde gerçekleşen iftar yemeği programında iftar sofralarının siyaset yeri olmadığını ifade eden Ekrem İmamoğlu, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nün yanısıra CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Gökçek ve yönetiminin de katılım gösterdiği programda bir konuşma yapan Ekrem İmamoğlu, dört yıldır yürüttüğü ilçe başkanlığı görevi süresince birçok kişiyle tanıştığını söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nü ailem gibi görüyorum” dedi.

 Beylikdüzü ilçesini CHP iktidarıyla aydınlık yarınlara taşımak adına 2014’te hedeflediği yerel yönetim yolunda en büyük gücünü Beylikdüzü halkından aldığını vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Gücümüz sizlerden aldığımız enerjidir.Bugünkü samimiyet ve yakınlığımız ne ise bize görev nasip olduğunda da aynı samimiyetle sizlerle buluşmaya devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Ekrem İmamoğlu, daha sonra Kavaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.