İmamoğlu; Gençlere güven tam

İmamoğlu; Gençlere güven tam
Beylikdüzü gençliğinin üniversite sınavı sonrası moral bulmak için bir araya geldiği etkinlikte gençlerle buluşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz sizlere güveniyoruz. Beylikdüzü’nün de Türkiye’nin de geleceği sizlersiniz” dedi.

Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteren El Ele Yaşam Derneği, Beylikdüzü gençliğiyle üniversite sınavı sonrası moral bulmaları amacıyla bir etkinlik düzenledi. Beylikdüzü Balıkçı Kenan’da gerçekleşen etkinlikte, Beylikdüzü’nde yaşadıkları sorunları paylaşarak fikir alışverişinde bulunan gençler, özellikle spor, yeşil alan, sosyal yaşam konularında gördükleri sorunları dile getirdiler.

El Ele Yaşam Derneği Başkanı Alev Sakar ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı etkinlikte, Beylikdüzü’nün İstanbul’un 14 km sahiliyle en şanslı ilçelerinden birisi olmasına rağmen vatandaşların hala sahilden habersiz olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler için projeler ürettiklerini, bu nedenle gençlerle daha geniş ortamlarda bir araya gelerek fikiralışverişi yapmayı planladıklarını ifade etti.

Beylikdüzü’nde gençlerin yönetimde söz sahibi olacağı bir yerel yönetim anlayışını gerçekleştireceklerinin mesajını veren CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Gençlerimizin sesi yükseldikçe mutlu oluyoruz. Sizler Beylikdüzülüsünüz. Burada büyüdünüz. Dolayısıyla bu ilçede söz sahibi olmalısınız” şeklinde konuştu.

Etkinliğe, Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği Başkanı Erhan Bayladı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Sebahattin Çıldır ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum