İmamoğlu, 'kısmetse adayım' dedi!

İmamoğlu, 'kısmetse adayım' dedi!
Ekrem İmamoğlu, dört yıldır yürüttüğü CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevini sonlandırarak Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı olarak yola devam edeceğini açıkladı.

İmamoğlu yola Başkan Aday Adayı olarak devam ediyor.




CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı olarak Beylikdüzü’nde yola devam edeceğini, Beylikdüzü protokolüyle bir araya geldiği, “Veda Buluşması”nda açıkladı. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı veda buluşmasının aynı zamanda yeni bir başlangıç olduğunu dile getiren Ekrem İmamoğlu, “Ortak kimliğimiz Beylikdüzü için birlikte hizmete devam” dedi.

13 Temmuz’da ilçe örgütüyle buluşacak

Konuşmasında, CHP Genel Merkezi’nce gönderilen genelge gereği 2014 Yerel Seçimleri için farklı görevlere aday olan ilçe başkanları ve ilçe yöneticilerinin 15 Temmuz’a kadar görevini sonlandırması gerektiğini ifade eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, 13 Temmuz Cumartesi günü de ilçe başkanı olarak son kez ilçe örgütüyle bir araya geleceğini duyurdu.

İz bırakacak iyi işler yapılmalı

“Beylikdüzü Tarihi’nin canlı tanıklarıyız” diyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, henüz beş yıldır ilçe olan Beylikdüzü’nde ilerisi için iz bırakacak iyi hizmetler yapılması gerektiğini belirterek, “ Beylikdüzü için yaptıklarımız ve yapacaklarımız çok kıymetli. İz bırakılan birçok husus ileride iyi ya da kötü anılacak. Biz iyi anılanlardan olmayı hedefliyoruz. Bu noktada görev alan herkesin bu sorumlulukla görev yapması gerekir” diye konuştu.

“Beylikdüzü’nde eğer iyi bir ekin oluşturursanız size çok kolay ürün verir” benzetmesini yapan Ekrem İmamoğlu, “İyi bir hizmet dönemi yaşamasını istediğim Beylikdüzü için geçmişe gururla bakan geleceğe de umutla bakan bir hemşehriniz olarak bundan sonra siyasetin farklı bir bölümüne adım atıyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.