İmamoğlu'ndan TRT'ye tepki: Adil olduğunuzu düşünüyor musunuz?

İmamoğlu'ndan TRT'ye tepki: Adil olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Ekrem İmamoğlu, katıldığı TRT Haber canlı yayınında TRT'nin kendisine ayırdığı süreyi eleştirdi.
TRT’nin uzun yıllardır muhalif isimlere uyguladığı ‘gizli sansüre’ Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında tepki gösterdi.

İmamoğlu, ‘Beni neden göstermediniz’ diyerek başladığı cümlesine “Burası benim bunu bilin. Burası 82 milyonun” şeklinde sert bir tepki göstererek devam etti.

Beni neden çıkartmadınız diyerek tepkisini sürdüren İmamoğlu, “Ben hiç TRT’yi eleştirmedim. Bir iki defa sitem ettim o kadar” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’ndan yandaş gazeteciye: FETÖ size methiyeler düzse...Ekrem İmamoğlu’ndan yandaş gazeteciye: FETÖ size methiyeler düzse...

İmamoğlu'nun TRT ve katıldığı yayın hakkında açıklamaları şöyle oldu:

Bugün çok soru sordular bana hiçbirine cevap vermedim, onu söyleyeyim. Dedim ki "TRT'den izleyin", kanallar kızdı. Muhtemelen birkaç kanal kaçtı maçtı diye birkaç tane haber bile yapmıştırlar. Dedim ki 'Uzun zamandır TRT bizi çağırmıyordu.


Onlar beni düşünmüyor ama ben onların yayıncılığını düşüneceğim. Soruları orada cevap vereceğim' dedim. Onun için bu şekilde geldik inşallah iyi bir yayın olur.

"Adil olduğunuzu düşünüyor musunuz TRT'de?"

- Ordu VIP, hakaret ettiniz mi etmediniz mi?

Etmedim. Sizin ekranlarınız bizim Karadeniz gezimizi saniyelerle gösterdi. Adil olduğunuzu düşünüyor musunuz TRT'de? Ekrem İmamoğlu'nu bu sefer özellikle çağırdınız. Ben İstanbul'un en iddialı adayıydım, beni niye çağırmadınız? Burası benim ha, 82 milyon insanın.

İmamoğlu: Gençler bu toplumun enerjisi, çocuklar geleceği, kadınlar vicdanıİmamoğlu: Gençler bu toplumun enerjisi, çocuklar geleceği, kadınlar vicdanı

Buranın idari anlayışını görevini ben anlamam, ama burası benim, 82 milyondan bir insanım. Ben miting yapmadım Karadeniz'de. 1,5 gün kaldım orada. Yüz binlerce insan 21 noktada beni ağırladı. Saniyelerle gösterdiniz ama bu kısmı dakikalarca... Beni niye çıkarmadınız? İmamoğlu'nu niye çağırmadınız?

- Filmi geri sarsaydık, yine aynılarını yapar mıydınız Ordu'da?
Konunun öyle bir münazaraya dönüştüğünü bilseydim benim ne işim var VIP'de. Ben apronda binlerce insanı dizer miyim? Benim ne işim var VIP'de. Filmi geri sarsak, olaydan haberdar olsak, giderdim normal hatlardan çıkar binerdik uçağımıza.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.