İmarın sözünü aldık

İmarın sözünü aldık
AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde düzenlenen proje tanıtım programında Kars, Ardahan ve Iğdırlı vatandaşlar bir araya geldi. Ulusoy, “İmarın sözünü aldık. İlçe belediyesi ile büyükşehir belediyesi arası
AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde düzenlenen proje tanıtım programında Kars, Ardahan ve Iğdırlı vatandaşlar bir araya geldi. Programa, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda, AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Ulusoy, Yeşilkent Mahallesi’ndeki imar sorununun çözümü başta olmak üzere birçok projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Hiç kimse mağduriyete uğramıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Avcılar’daki mitinginde yaptığı konuşmasına atıfta bulunan Ulusoy, “İmarın sözünü aldık. İlçe belediyesi ile büyükşehir belediyesi arasında bu mesele çözülecek. Daha başkan olmadan büyükşehir belediyemize gittim. Hiç kimse haksızlığa uğramıyor, hiçbir kardeşimin kılı dahi incinmiyor. Hiçbir kardeşim, hiçbir mağduriyete uğramıyor. Ne Yeşilkent’te ne de Tahtakale’de. Başlarınızı sokacak yuvalar yaptırdınız; 5 daireniz mi var 5’i de sizin, 6 daireniz mi var 6’sı da sizin” dedi.

İmar sorunları çözülecek

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise yaptığı konuşmada, Avcılar’daki projelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da takip edileceğini ifade etti. Kurtulmuş, imar sorunu ile ilgili, “Hiçbir kayba uğramadan buradaki kardeşlerimiz sahip oldukları mülklerini geri dönüşüm vasıtası ile yeniden sürdürebilecek, imar sorunları halledilecek ve çocuklarınıza torunlarınıza imar sorunları halledilmiş yerler bırakacaksınız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.