İş artık küfüre döküldü

İş artık küfüre döküldü
Şişli Belediyesi’nde yaşanan tartışmalar dinmek bilmiyor. İnternette paylaşılan bir video kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.
 Belediye Başkanı Hayri İnönü konuyla ilgili olarak "Bana her ay belediye meclis toplantısında küfrediyor. İki-üç kere oldu böyle. Aldırmıyorum. Basit kişilerin basitliği olarak gördüğüm için aldırmıyorum. İnsanın terbiyesine şey yapamıyorsunuz ki” dedi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül arasında yaşananların sonrasında dün internete düşen bir video yeni bir tartışma yarattı. Videoda belediye meclisindeki yerine oturan Hayri İnönü’ye sonradan salona gelip yandaki sıraya oturan Emir Sarıgül’ün küfür ettiği öne sürülüyor.

İnönü'den küfür açıklaması

Hayri İnönü Emir Sarıgül’ün kendisine küfür ettiği iddia edilen video görüntüsüyle ilgili şunları söyledi:
“O videoyu duydum daha bakmadım. Ama doğru, bana her ay belediye meclis toplantısında küfrediyor. İki-üç kere oldu böyle. Aldırmıyorum. Basit kişilerin basitliği olarak gördüğüm için aldırmıyorum. İnsanın terbiyesine şey yapamıyorsunuz ki!”

Önceki tartışmalar sonrasında da Hayri İnönü Emir Sarıgül’ün kendisine küfür ettiğini, eski başkan ’ün ise tehdit ettiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.