İYİ Parti Edirne’de il ve ilçe başkanlıklarını kapattı

İYİ Parti Edirne’de il ve ilçe başkanlıklarını kapattı
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından alınan Edirne İl Başkanlığı ve 9 ilçe başkanlığının kapatılması kararı başkanlara tebliğ edildi.

İYİ Parti Genel Merkezi, 11 Mart tarihinde parti binasında İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İYİ Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Tarık Aldeniz ile İYİ Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya arasında yaşandığı iddia edilen arbedenin ardından aldığı Edirne İl Başkanlığı ve 9 ilçe başkanlığını kapatma kararı aldı.

İYİ Parti Genel Merkezi, Ekrem Demir ve ilçe başkanlarını görevden alırken, Edirne il ve 9 ilçe teşkilatını feshetme kararını dün başkanlarına iletti. Görevden alınmaların ardından yeni bir yapılanmaya gidecek olan İYİ Parti il ve ilçe teşkilatında önümüzdeki dönemde yeni atamaların yapılması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

11 Mart 2022 tarihinde; İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı’nda İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir ve İYİ Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Tarık Aldeniz’in, merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya’yı darp ettiği öne sürülmüştü. Yaşanan arbedede kolundan yaralanan Kaya, ambulansla hastaneye kaldırılmış ve olay ile ilgili adli süreç başlamıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.