Kadınlara çok iş düşecek

Kadınlara çok iş düşecek
CHP Büyükçekme İlçe Kadın Kolları’nın yeni yönetimi yapılan atamayla belirlendi. Kadın Kolları’nın yeni yönetiminde başkanlık görevi Nurcan Kalaycı’ya verildi.
 Uzun yıllardır CHP Büyükçekmece İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yürüten aynı zamanda da Belediye Meclis Üyesi olan Dilek Tekin'den boşalan koltuğa, Nurcan Kalaycı atandı.
Kalaycı başkanlığında oluşturulan yeni kadın kolları yönetiminde; Saime Demirci, Fahriye Ergüder, Nursel Ayyıldız, Sevim Koçkan, Aynur Pehlivan, Sevil Günay, Sibel
Komutan Kavas ve Hediye Berna Kamberoğlu yer almayı başardı. Yedek listedeki isimlerse; Saniye Bayram, Reşide Karasoy, Arzu Yavuzbilge, Ayhan Yarbağ, Yasemin Kayçap, Serpil Toksoy, İmren Çakmaklı ve Şefika Çelik şeklinde oluştu.
Yeni kadın kolları yönetiminin eski yönetimle devir teslim töreninin yapıldığı ilçe binasında Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak'da yer aldı. Gökbulak,
kadın kollarına atanan yeni yönetime başarılar dilerken, kendilerine çok iş düştüğünü vurguladı.

Girilmedik hane kalmayacak 

CHP'nin İstanbul'daki en aktif ilçe örgütlerinden birisi olduklarını belirten Başkan Gökbulak, buna rağmen yaklaşan genel seçimlerde sahip oldukları gücü koruyabilmek ve arttırabilmek adına daha çok çalışmaları gerektiğini de anımsattı. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Büyükçekmece'de CHP adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun rakibi Recep Tayyip Erdoğan'dan 3 bin 600 oy fazla aldığının altını çizen Gökbulak, “Şimdi aynı başarıyı önümüzdeki genel seçimlerde göstermek zorundayız.

Bu bağlamda partililerimize ve siz kadınlarımıza çok iş düşüyor” şeklinde konuştu. Büyükçekmece'de yarından itibaren girilmedik hane bırakmayacaklarına da dikkat çeken Gökbulak, “7 Haziran'daki seçimlere kadar göstereceğimiz üstün çabayla beraber CHP'yi hep birlikte iktidara taşıyacağız” dedi. İlçe Başkanı Gökbulak'ın bu sözlerin üzerine konuşan çiçeği burnunda Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kalaycı da, “Bizde elimizden gelenin en iyisi yapacağımıza ve girilmedik hane bırakmadan çalışacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Salih Mert

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.