KAVAKLI’NIN TALİHİ DEĞİŞECEK

KAVAKLI’NIN TALİHİ DEĞİŞECEK
Kavaklı Mahallesi’nin yıllardır mağdur edildiğini söyleyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “ Biz Beylikdüzü’nün her mahallesine eşit hizmet getireceğiz” dedi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Kavaklı’da bir vatandaşın evine misafir olarak mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı’nın yıllardır mağdur edildiğini ifade etti.

 Her mahalleye eşit hizmet

 Ziyarette, mahalle sakinlerinden gelen şikâyetleri dinleyen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, mevcut iktidarın her seçim öncesi vaatlerde bulunarak vatandaşı kandırdığını, seçim sonrası verdiği sözleri unuttuğunu söyledi. Beylikdüzü’nde her gün vatandaşlarla bir arada olduklarını vurgulayan İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kavaklı’nın talihi değişecek. Biz sorunlarınızı sizinle tespit ederek çözmek istiyoruz. Önce çocuklarınız sonra da sizler için sizlerle birlikte Beylikdüzü’nü yönetmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 Kavaklı Mahalesi’nde, altyapı, ulaşım, sağlık, yeşil alan ve daha birçok konuda eksiklikler olduğunu yönünde şikayetler dinleyen İlçe Başkanı İmamoğlu, her mahalleye eşit hizmet getireceklerini belirterek, “Bir anne ve baba evlatlarını nasıl ayırmıyorsa, biz de her mahallemizi aynı seviyeye getirmek için çabalayacağız ve başaracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.