Kılıçdaroğlu: Başkan Seçildi, Olay Bitti

Kılıçdaroğlu: Başkan Seçildi, Olay Bitti
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Meclis Başkanılığı ile ilgili olarak, "Başkan seçilmiştir. Mesele bitti. Dedikodulardan sıkıldım." dedi.
 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Meclis Başkanılığı ile ilgili olarak, "Başkan seçilmiştir. Mesele bitti. Dedikodulardan sıkıldım." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geride kalan Meclis Başkanlığı ve koalisyon çalışmaları ile gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Meclis Başkanı seçilmiştir. Mesele bitti. Dedikodulardan sıkıldım, yeter artık. Bunu uzatmanın veya konuşmanın alemi yok" dedi.

"BU İŞ BİTTİ UZATMAYALIM"

Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın cumhurbaşkanı kime görev verecekse, ona göre öğrenmiş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'nın bir an önce görevlendirmeleri yapması gerekiyor. Meclis Başkanı seçildi. Bu iş artık bitmiştir dedikodunun alemi yok. Bıktım artık." ifadelerini kullandı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun yağtığı açıklamalarından satır başları:

"İŞÇİ HAKKINI HERKES SAVUNUYOR"

"21. yy'ın Türkiyesinde çağdaş kölelik yakışır mı? Bu ilkeleri sadece CHP savunmuyor. Amerika, Fransa, Almdanya her yerde var.

"KOALİSYON KURULMALI GEREĞİ YAPILMALI"

Bir an önce Hükümet'in kurulup göreve başlaması lazım. Seçime gidilecekse uzun uzun beklemenin lüzmu yok. Bir an önce yapılır. Vatandaş bizden bunu bekliyor. Seçim sonuçlarından çıkan tablonun gereğini yapın. Biz CHP olarak vatandaşın bu sözüne kulak veriyoruz. Vatandaşın tercihidir. Koalisyon kurulup gereği yapılmalı.

"DAHA BÜYÜK SORUNLAR VAR"

Ülkenin dünya kadar sorunu var. Geçici bir hükümet uzun süre devam edemez. Sağlıklı kalıcı kararlar alamazlar. Devlet, kin, kavga ile yönetilmez. Biz samimiyiz, dürüstüz. Sözümüzün arkasındayız. Kimse endişeye kapılmasın.

"SEÇİMSE SANDIK YİNE KONUR"

Seçimse sandık yine konur. Aslolan bir an önce hükümetin kurulmasıdır. Meclis Başkanlığı kavgalarını bırakın artık, başkan seçildi. Biz geleceğe bakacağız. Bu Türkiye'de artık, yasal güvence olmalı, herkesin hakkı olmalı, işsizlik artık olmamalı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.